Despre generatiile de revitalizanti - XADO Romania

Cauta in site
Go to content

Main menu:

CONTACT
DESPRE GENERATIILE DE REVITALIZANTI

62. Care este diferenta intre generatiile de revitalizanti, disponibile in gama XADO?
Astazi, generatia 3+ va ofera produsele cu cel mai puternic efect de revitalizare posibil (in special produsul 1 STAGE MAXIMUM AMC TWIN TURBO) care fost dezvoltata in mod special pentru tratarea motoarelor Euro 4 si 5, care folosesc lubrifianti cu continut mediu sau redus de sulf si necesita, pentru o tratare optima, aplicarea unui produs cu revitalizant si aditivi anti - frictiune. Avantajele si/sau diferentele intre diversele generatii de revitalizanti disponibili, fata de generatiile 2 si 2+ de geluri, sunt: vitezele de revitalizare marite (modificarea rapida a suprafetelor de lucru), universalitatea aplicarii (benzina, Diesel, GPL) si tratarea motoarelor intr-o singura faza de aplicare. Diagrame comparative pentru generatiile diferite de geluri revitalizante pentru motoare si transmisii mecanice vedeti mai jos.  
Viteza de revitalizare. Formula dezvoltata perfect a generatiilor noi produse, face posibila revitalizarea totala, restaurarea completa si protectia complexa a motorului impotriva uzurii dupa doar 100 de km parcursi (pentru motoare cu uzuri minime) si va garanteaza protectie impotriva uzurii pentru un parcurs de 100.000 km (cu conditia asigurarii exploatarii vehiculului in mod normal).  
Universalitatea. Produsul este ideal pentru aplicare in motoare alimentate cu benzina, Diesel si/sau GPL, de orice tip si in orice varianta de modificare (tuning). Revitalizantul XADO este universal in ceea ce priveste stadiul de uzura al motorului tratat; el va fi eficient in orice moment, in masura invers proportionala cu gradul de uzura acumulat. De asemenea este potrivit in aceeasi masura pentru vehicule cu un rulaj mare precum si pentru vehicule noi.
Tratarea intr-o singura faza. Revitalizarea completa are loc prin tratarea intr-o singura faza. Astfel va economiseste timp si face procedura de tratament mult mai simpla. 1 Stage este alegerea perfecta pentru consumatorul care apreciaza rezultate rapide si sigure.
63. Ce ar trebui sa aleg pentru efectuarea tratamentului: varianta in 3 faze, revitalizantul 1 STAGE sau gama de revitalizanti 1 STAGE Maximum Atomic Metal Conditioner (AMC)?
Fiecare generatie de produse are avantajele ei.
Variantele clasice in 3 etape au un pret bun si va ofera o aplicare in 3 faze, ce pot fi achizitionate o singura data. Generatia 2+ (EX 120) va ofera o eficienta sporita cu 20% fata de generatia 2.
Pentru comfortul aplicarii intr-o singura faza, un randament sporit cu rezultate rapide si un produs universal relativ la tipul de motor tratat, puteti opta pentru 1 STAGE - generatia 3.
Generatia 3+, 1 STAGE MAXIMUM Atomic Metal Conditioner (AMC), are integrat in reteta, pe langa revitalizantul XADO, un pachet de aditivi special care asigura o rezistenta suplimentara pentru pelicula de ulei si are abilitatea de a imbunatati proprietatile de lubrifiere ale uleiului. Noi recomandam utilizarea acestei generatii de produse in mod special pentru tratarea motoarelor Euro 4 si 5, care folosesc lubrifianti cu continut mediu sau redus de sulf si necesita pentru o tratare optima, aplicarea unui produs cu revitalizant si aditivi anti - frictiune.
64. Un ulei sintetic de calitate nu contine deja toti aditivii necesari integrati in reteta lui?
Producatorii de marfuri au tendinta, in ultimii ani, sa isi mentina costurile de productie la un minimum posibil si sa aiba un pret de vanzare scazut pentru produse, in cazul uleiurilor utilizate pentru vehicule procesul este similar. Pachetele de aditivi integrate in retete sunt calculate exact sa corespunda cerintelor minime obligatorii ale producatorilor de vehicule si nimic in plus.
65. Producatorii de vehicule recomanda utilizarea suplimentara de aditivi si/sau tratamente?
Un vehicul modern este o paradigma a ingineriei si a progresului tehnologic. Cu toate imbunatatirile constante ale performantelor vehiculelor noi (de exemplu: cresterea puterii litrice), in fapt se limiteaza durata de viata a motoarelor moderne, iar piesele noi sunt calculate si produse doar cu o anumita durata de viata. Realitatile zilnice, cum ar fi calitatea combustibilului, calitatea lubrifiantilor, calitatea suprafetelor drumurilor si/sau viteza medie de deplasare in traficul aglomerat nu sunt luate in considerare la proiectarea unui vehicul nou. Revitalizantul XADO ajuta la cresterea duratei de viata a vehiculului, creste siguranta si fiabilitatea functionala a pieselor tratate.
66. Ce inseamna marcajul RF de pe revitalizantii XADO?
Factorul de revitalizare (RF - Revitalization Factor) este un indice de eficienta pentru restaurarea si protectia impotriva uzurii a subansamblului tratat cu revitalizant XADO.
Produsele marcate cu RF 100 poseda proprietati maxime de restaurare, reparare si protectie impotriva uzurii. Ca rezultat al aplicarii acestora, suprafetele de lucru sunt total restaurate si complet protejate impotriva uzurii pentru un parcurs de pana la 100.000 km (cu conditia asigurarii exploatarii vehiculului in mod normal).
Produsele cu un factor de revitalizare RF mai mic de 100, sunt destinate pentru revitalizarea partiala, protectia impotriva uzurii curente si mentinerea calitatilor de protectie impotriva uzurii a suprafetelor pe care a fost aplicat anterior un tratament de nivel superior (RF 100).
 
2016 Copyright XADO Romania. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu