DESPRE XADO - XADO Romania

Cauta in site
Go to content

Main menu:

CONTACT
DESPRE XADO
XADO Chemical Group este o companie multinationala cu sediul central in Ucraina care produce revitalizanti, uleiuri, vaseline, aditiv de ulei aftermarket si o gama larga de alte produse chimice. Compania a fost fondata in anul 1991, in orasul Harkov, Ucraina. Pana in anul 1998 a fost dezvoltata si patentata prima generatie de Revitalizanti XADO (tratament pentru metal) care avea proprietati de reparare, restaurare si protectie impotriva uzurii a suprafetelor metalice de frecare din componenta mecanismelor. Primul produs destinat utilizatorului final a fost lansat in Decembrie 1999. In anul 2004, in Olanda, impreuna cu producatorul european de uleiuri Eurol, a fost infiintata compania XADO Lube B.V., specializata in productia de uleiuri aditivate cu Revitalizant Atomic XADO, sub numele de XADO Atomic Oil.

Compania produce in prezent peste 800 de articole (in principal pentru mentenanta vehiculelor), care pot fi achizitionate in peste 60 de tari de pe glob (din informatiile disponibile in Martie 2011). Cele mai cunoscute produse sunt gelurile cu Revitalizant XADO, uleiurile XADO Atomic Oil si produsele VeryLube pentru ingrijirea vehiculelor. Specialistii apreciaza XADO Chemical Group ca cel mai mare jucator din piata rusa pentru materiale anti-frictiune importate si produse domestic, cu o prezenta activa in aproape toate regiunile importante ale Federatiei Ruse. Cota de piata a companiei este de 24%, in segmentul de nisa al produselor nanoceramice fiind de pana la 90%.

XADO Chemical Group include companii din mai multe tari, cu peste 2.000 de angajati pe tot globul. Compania detine capacitati de productie proprii dotate cu ultimele tehnologii. Procesele de productie sunt insotite permanent de cercetarea stiintifica si acumularile proprii, concomitent cu activitati de cooperare cu organizatii de certificare din sfera stiintelor teoretice, tribologiei, exploatarea vehiculelor si toate domeniile industriale. Rapoartele rezultate in urma cercetarilor sunt prezentate la congrese stiintifice internationale si publicate in revistele de specialitate.
Produsele XADO sunt prezente pe piata din Romania inca din anul 2004, intr- gama relativ restransa.

Global Motors este Partener Oficial al Grupului Chimic XADO, pentru Romania, din anul 2009. Va oferim produse in game complete pentru: vehicule, industrie, armament si alte aplicatii specifice, in game complete, dezvoltate permanent si completate cu expertiza echipei noastre, care are o vasta experienta practica in domeniul ingineriei mecanice.
Misiunea pe care ne-o asumam este sa va oferim cele mai noi tehnologii disponibile pe piata, in functie de necesitatile existente si potentialul disponibil, integrate intr-un pachet special dezvoltat pentru vehiculul dumneavoastra.
Pentru vehicule exploatate corect si cu functionare normala va putem asigura: un consum redus de carburant cu pana la 15%, o crestere a puterii motorului in conditii de siguranta, o durata de viata de 2 - 4 ori mai mare pentru subansamblurile mecanice ale vehiculului dumneavoastra, protectie impotriva coroziunii a elementelor metalice.
 
2016 Copyright XADO Romania. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu