Fluide tehnice aer conditionat auto, spray curatare, ulei compresor - XADO Romania

Cauta in site
Go to content

Main menu:

FLUIDE TEHNICE > INTERIOR

SPRAY CURATARE SISTEM VENTILATIE SI HABITACLU   PRET: 25 Lei / 150 ml
Spray pentru curatat tubulatura aer conditionat autoturism
SPRAY PENTRU CURATAREA SISTEMULUI DE VENTILATIE SI A HABITACLULUI. Produsul este destinat tratarii antibacteriene si deodorizarii sistemului de aer conditionat sau de ventilatie si a habitaclului autovehiculelor. Contine un element inovativ care absoarbe mirosurile. Moleculele produsului contin substante active care absorb si distrug mirosurile neplacute si creaza senzatia de curatenie si prospetime. Absorbantul de mirosuri functioneaza pe principiul chemisorbtiei (absorbtia chimica a moleculelor mirositoare de catre o substanta aporape non-volatila).

ULEI SINTETIC COMPRESOR AER CONDITIONAT XADO VG 100   PRET: 75 Lei / 500 ml
Ulei sintetic compresor aer conditionat auto XADO VG100
Ulei sintetic pentru compresoare de A/C auto, marca XADO, tip REFRIGERATION OIL VG - 100. Contine revitalizant atomic. Este un ulei special destinat lubrifierii complexe si protectiei impotriva uzurii a pieselor metalice din componenta compresoarelor sistemelor de aer conditionat ale vehiculelor sau de uz casnic. Este formulat pe baza de esteri si un pachet special de aditivi. Poseda abilitati de lubrifiere excelente, aderenta imbunatatita la suprafetele pieselor, stabilitate chimica si hidrolitica.

SPRAY CURATARE PREVENTIVA AC SI VENTILATIE   PRET: 28 Lei / 320 ml
Spray curatat tubulatura aer conditionat autoturism
SPRAY PT. CURATARE PREVENTIVA AER CONDITIONAT AUTO LA 1 LUNA. Produsul este destinat tratarii antiseptice periodice preventive si deodorizarii sistemului de climatizare si/sau ventilatie pentru habitaclul autovehiculelor. Curatitorul se foloseste pentru orice tip de sisteme de ventilatie si/sau conditionare (aer conditionat, sisteme de climatizare, incalzire/ventilatie, etc.). Distruge complet ciupercile si bacteriile, prevenind riscurile de alergii si boli ale sistemului respirator. Curata si dezinfecteaza tot sistemul tratat. Elimina mirosurile neplacute.
 
2016 Copyright XADO Romania. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu