Fluide tehnice caroserie solutie curatat perbriz - XADO Romania

Cauta in site
Go to content

Main menu:

FLUIDE TEHNICE > EXTERIOR

PINGUIN ROSU SUPERCONCENTRAT -120 GRADE -  SOLUTIE PT. PARBRIZ   PRET: 29 Lei / 1 Litru
Xado solutie dezghetat parbrizul
PINGUIN ROSU SUPERCONCENTRAT - 120°C – SOLUTIE DE IARNA PENTRU CURATAT SI DEZGHETAT PARBRIZUL. Pinguinul Rosu Superconcentrat - 120°C este o solutie superconcentrata a unui fluid care nu ingheata, destinat curatarii parbrizelor auto. Are o aroma de fructe, nu contine alcool metilic si are proprieteti foarte bune de dezghetare si curatare. Indeparteaza eficient efectele ghetii, zapezii si/sau lapovitei. Curata parbrizul de orice murdarie si/sau contaminare. Dezgheata lichidul de spalat geamuri deja inghetat in rezervorul sistemului de spalare a parbrizului. Previne formarea ghetii in duzele stropitoarelor de parbriz.

SPRAY PENTRU LUSTRUIT VOPSEA   PRET: 42 Lei / 320 ml
Xado solutie lustruit vopseaua caroseriei autoturismului
SPRAY PENTRU LUSTRUIREA SI INGRIJIREA VOPSELEI AUTO. Produsul este eficient in special pentru curatarea si lustruirea vopselei auto. Are aplicare universala, pentru vopsea normala si/sau vopsea metalizata. Se poate folosi pentru suprafete noi cat si pentru suprafete degradate moderat. Improspateaza aspectul si da un luciu de profunzime stratului de lac al vopselei. Netezeste neregularitati minore ale suprafetelor vopsite. Asigura proprietati antistatice de suprafata, prevenind depunerea prafului;
SPRAY RECONDITIONAT CAUCIUC SI PLASTIC   PRET: 26 Lei / 320 ml
Spray reconditionat cauciuc si plastic
SPRAY PENTRU CAUCIUC SI PLASTIC. Produsul este destinat ingrijirii si refacerii culorii originale a pieselor din cauciuc si plastic. Se utilizeaza pentru tratarea anvelopelor, barelor de protectie, ornamentelor, pragurilor, carcaselor de oglinzi, bordului si altor piese din cauciuc si plastic. Este o alternativa eficienta la spalarea ormamentelor din compartimentul motor. Dupa tratare, piesele arata ca noi. Curata depozitele de praf din crapaturi si microfisuri si le umple, prevenind redepunerile. Reda culoarea originala si luciu pieselor din cauciuc si plastic. Protejeaza optim piesele tratate de crapaturi si imbatranire.
SPRAY PENTRU PROTECTIE CROM   PRET: 20 Lei / 320 ml
Spray reconditionat ornamentele cromate
SPRAY PT. RECONDITIONAT SI PROTEJAT SUPRAFETE CROMATE. Produsul este destinat pentru ingrijirea pieselor decorative cu suprafete cromate. Este cel mai bun produs special pentru curatarea si lustruirea suprafetelor cromate ale piese decorative. Da un aspect de nou pieselor cromate ale autovehiculelor, motocicletelor si a altor vehicule, asigurand totodata o protectie a acestora impotriva factorilor de mediu agresivi. Inlatura stratul mat, petele intunecate si coroziunea existenta pe piesa. Asigura un efect protector impotriva coroziunii pentru suprafetelor tratate, iar acestea se vor matui mult mai greu.
SPRAY PENTRU LUSTRUIT METAL   PRET: 20 Lei / 320 ml
Spray polishat metalul
SPRAY PT. LUSTRUIT SUPRAFETE METALICE (METAL POLISH). Produsul este destinat pentru ingrijirea pieselor metalice exterioare ale caroseriilor autovehiculelor, motocicletelor si a altor categorii de vehicule. Este cel mai bun produs, dezvoltat special pentru curatarea si lustruirea suprafetelor pieselor metalice exterioare. Are aplicatie universala, atat pentru piese si/sau elemente portante din otel si aluminiu, cat si pentru piese fabricate din aliaje de cupru si zinc. Elimina micile imperfectiuni aparute pe suprafetele metalice. Asigura o protectie optima impotriva actiunii factorilor de mediu agresivi pentru suprafetele metalice tratate.
SPRAY PENTRU CURATAT PETE DE BITUM   PRET: 20 Lei / 320 ml
VeryLube Tar stain remover
SPRAY PENTRU CURATAT PETELE DE BITUM DE PE CAROSERII. Produsul este destinat pentru curatarea rapida si eficienta a petelor de bitum de pe suprafetele caroseriiilor de vehicule. Curata eficient petele de bitum de pe suprafete de sticla si/sau metal, lacuite si/sau cromate. Elimină petele gazelor de esapament (negrul din fum, pete de ulei, etc.). Elimina rapid petele de adeziv ramase in urma decolantarii vehiculelor. Se utilizeaza pentru indepartarea vechiului strat anti-coroziv sau anti-pietris.
SPRAY LUBRIFIANT CU SILICON   PRET: 40 Lei / 500 ml
Spray cu silicon
SPRAY LUBRIFIANT UNIVERSAL CU SILICON. Produsul lubrifiaza eficient si penetreaza usor in articulatiile din materiale diferite (metal, plastic, cauciuc, piele si lemn, in orice combinatie). Elimina scartaitul panourilor din plastic, chederelor cu culisare si curelelor. Asigura si reface functionarea usoara a incuietorilor. Se foloseste ca un conservant anti-coroziune pentru cabluri, leviere si tije de control. Produsul are proprietati perfecte de rezistenta la actiunea apei datorita formarii unui strat multimolecular de silicon. Previne craparea pieselor din plastic si cauciuc datorita actiunii soarelui.
SPRAY CU PASTA PENTRU MONTAJ   PRET: 39 Lei / 320 ml
VeryLube Assembly grease paste
VERYLUBE SPRAY CU PASTA DE MONTAJ PT. PIESE METALICE. Produsul este destinat pentru asamblarea si demontarea usoara a imbinarilor care lucreaza la temperaturi ridicate si/sau in medii corozive, pentru timp indelungat. Se foloseste la montajul flanselor  si al pieselor filetate ale segmentelor traseului de esapament auto - moto, filetelor de bujii si/sau injectoare, asamblari filetate ale corpurilor turbinelor, etc. Demontarea ulterioara va fi mult mai usoara pentru elementele care lucreaza la temperaturi inalte perioade lungi de timp. Previne lipirea si/sau sudarea pieselor, precum si formarea de depuneri.
 
2016 Copyright XADO Romania. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu