Fluide tehnice motor, antigel, aditiv ulei, Atomex Verylube - XADO Romania

Cauta in site
Go to content

Main menu:

FLUIDE TEHNICE > EXTERIOR

ATOMEX TOTAL FLUSH - SOLUTIE PENTRU SPALAT INTERIOR MOTORUL   PRET: 75 Lei / 250 ml
Atomex Total Flush
ATOMEX TOTAL FLUSH - aditiv pt. ulei de motor - asigura curatarea complexa a sistemului de ungere si decocsarea segmentilor. Este o solutie complexa eficienta pentru tratarea sistemului de ungere al motoarelor alimentate cu benzina, GPL sau Diesel. Combinatia unica de componente speciale cu efect detergent - dispersant si Revitalizant XADO asigura curatarea sistemului de ungere pana la nivelul tehnic inainte de schimbarea uleiului. Totodata asigura tratarea si refacerea mobilitatii segmentilor concomitent cu depunerea unui strat metalo-ceramic de protectie impotriva uzurii curente, pe suprafetele de frecare metalice ale motorului.

VITA FLUSH - SOLUTIE PENTRU SPALAT INTERIOR MOTORUL   PRET: 10 Lei / 20 ml
Solutie curatat sistemul de ungere al motorului Vita Flush
VITA FLUSH - SOLUTIE PENTRU CURATAT SIST. DE UNGERE AL MOTOARELOR CU ARDERE INTERNA. Contine revitalizant XADO. 4 litri de ulei uzat contin pana la 3 g de metal. Un calcul simplu arata ca motivul pt. o reparatie majora la un motor de 1.8 l este pierderea a 60 g de metal. Revitalizantul XADO continut, permite produsului sa redepuna pana la 70% din metalul existent in uleiul uzat pe piesele cu uzuri din motor. Restaureaza si protejeaza impotriva uzurii piesele cu frecare din motoare. Curata complex sistemul de ungere. Reconditioneaza eficient functionarea segmentilor de ungere si compresie.
ABSOLUT - SOLUTIE PENTRU SPALAT INTERIOR MOTORUL   PRET: 26 Lei / 250 ml
Solutie curatat sistemul de ungere al motorului VeryLube Absolut
ABSOLUT - SOLUTIE PENTRU CURATAT SISTEMUL DE UNGERE AL MOTOARELOR CU ARDERE INTERNA. Formula patentata, eficienta si rapida, pentru eliminarea din sistemul de ungere a tuturor tipurilor de impuritati, inclusiv depunerile foarte greu de indepartat. Contaminantii dizolvati de ABSOLUT sunt ulterior dispersati, tinuti in suspensie, drenati si aruncati impreuna cu uleiul uzat. Inlatura depunerile din sistemul de ungere al motorului, pana la potentialul maxim de curatare in siguranta. Curata grupul cilindru - piston si asigura mobilitatea segmentilor. Elimina detonatiile si normalizeaza functionarea tachetilor hidraulici.
ANTICARBON - SOLUTIE PENTRU DECOCSAREA SEGMENTILOR   PRET: 29 Lei / 10 ml
Solutie curatat pistoane motor VeryLube Anticarbon
ANTICARBON - SOLUTIE PENTRU CURATAT DEPUNERILE DE CARBON DIN MOTOARE CU ARDERE INTERNA. Este destinat pentru curatarea fina a motoarelor pe benzina si diesel de orice contaminanti posibili (gume, cocs, depuneri de gudroane si lacuri, etc.). Reda mobilitatea segmentilor blocati pe piston. Reduce consumul de ulei al motoarelor. Curata cilindri si pistoanele de gume, cocs, depuneri de gudroane si lacuri. Uniformizeaza compresia cilindrilor. Reduce nivelul de CO din gazele de esapament. Inlatura zgura depusa pe bujii. Elibereaza hidrocompensatorii lipiti in timpul curatarii sistemului de ungere.
ANTIGEL CONCENTRAT XADO G12+   PRET: 58 Lei / 1 Litru
Antigel motor
ANTIGEL XADO RED 12+ (G 12+). Produsul este destinat utilizarii in sistemele de racire ale motoarelor vehiculelor moderne care necesita utilizarea de lichid antigel tip G12. Asigura schimburi prelungite si o functionare optima a sistemului de racire a motoarelor pentru o perioada de 5 ani sau 250.000 km. Depaseste cerintele impuse fluidelor de racire pentru motoare de catre producatori mari de vehicule, cum ar fi: VW, Mercedes Benz, Ford, Opel, MAN, etc. Este produs pe baza de monoetilen glicol de clasa premium si un pachet de inhibitori de coroziune de ultima generatie. Contine Revitalizant XADO.
RADIATOR FLUSH - PENTRU CURATAREA SISTEMULUI DE RACIRE   PRET: 38 Lei / 250 ml
veryLube Radiator FLUSH
RADIATOR FLUSH - SOLUTIE PT. CURATAREA COMPLEXA A SISTEMULUI DE RACIRE AL MOTOARELOR CU ARDERE INTERNA. Produsul este destinat asigurarii transferului optim de caldura din sistemul de racire al motoarelor cu ardere interna. Dizolva complet in 10 minute sedimentele, calcarul, murdaria si rugina acumulate in radiatoare si in sistemul de racire. Este recomandata curatarea sistemului de racire al motorului inainte de fiecare inlocuire periodica a lichidului antigel (de exemplu: pentru antigel XADO G12+, intervalul de schimb este de 5 ani sau 250.000 km).
ATOMEX STOP LEAK RADIATOR - PT. ETANSAREA PIERDERILOR DE ANTIGEL   PRET: 75 Lei / 250 ml
Solutie raparat radiatoare AtomEX
ATOMEX STOP LEAK RADIATOR - aditiv pt. lichidul de racire - asigura eliminarea pierderilor de lichid din sistemul de racire. Este un produs eficient, de ultima generatie, care va asigura eliminarea pierderilor de lichid din sistemul de racire. Elimina complet scurgerile, sigileaza permanent si sigur fisurile si/sau perforarile minore ale conductelor si/sau radiatorului. Elimina jocurile aparute la montajul garniturilor cilindrilor in blocul motor, etc.
VERYLUBE STOP LEAK RADIATOR - PT. ETANSAREA PIERDERILOR DE ANTIGEL   PRET: 38 Lei / 250 ml
Solutie etansare fisuri radiator si a pierderilor de antigel
STOP LEAK - SOLUTIE PENTRU ETANSAT RADIATOARE SI SISTEMUL DE RACIRE LA MOTOARE CU ARDERE INTERNA. Produsul este destinat prevenirii pierderilor de lichid din sistemul de racire al motoarelor cu ardere interna. Este un produs de ultima generatie pentru eliminarea pierderilor din sistemul de racire. Elimina complet scurgerile, sigileaza permanent si definitiv porii, fisurile si deteriorarile mici cu dimensiuni maxime de pana la 0,9 mm, din conducte si trasee rigide.
VERYLUBE TURBO - ADITIV ANTI-FRICTIUNE PENTRU ULEI   PRET: 45 Lei / 125 ml
Aditiv ulei antifrecare
Conditionator pentru metal: VERYLUBE TURBO - aditiv anti-frictiune pentru uleiul de motor. Este un produs complet sintetic, concentrat, multicomponent, formulat pe baza ultimelor descoperiri stiintifice din domeniile tribologiei si chimiei. Este special destinat pentru utilizare in motoare cu ardere interna. Asigura o protectie complexa a ansamblurilor de frictiune din motoarele cu benzina si Diesel, inclusiv cele cu turbosuflanta. Formula complexa a produsului contine molecule de Carbon C60 (fulereni) si hidrocarburi alifatice ranforsate cu halogeni.
ADITIV ULEI XADO TUNING   PRET: 95 Lei / 225 ml
Aditiv ulei auto Xado Tuning
XADO TUNING Atomic Metal Conditioner este un tratament pentru motoare care va reconstruieste metalul uzat in functionarea motorului. Un flacon de XADO TUNING AMC contine suficient revitalizant pentru 33,3% dintr-un ciclu complet de revitalizare pentru un motor de automobil. Diferenta intre acest produs si XADO 1 STAGE MAXIMUM AMC este concentratia de substanta activa - acest produs contine doar 1/3 din concentratia de revitalizant necesara pentru o tratare completa a motorului dumneavoastra.
SPRAY CURATAT SUPAPA EGR   PRET: 26 Lei / 250 ml
Solutie curatat EGR
SPRAY PENTRU CURATAT SUPAPE EGR, CLAPETE DE ADMISIE SI CARBURATOARE. Produsul este destinat pentru curatarea rapida si eficienta a clapetelor de admisie de aer, supapelor EGR (pt. recircularea gazelor arse) si/sau carburatoarelor. Dizolva rapid si elimina toate tipurile de contaminanti. Reface parametrii de functionare pentru mecanismul curatat, pana la cei nominali. Contribuie la refacerea puterii motorului si a capacitatii de accelerare a acestuia. Reduce continutul de noxe eliminate in atmosfera si diminueaza consumul de carburant.
ATOMEX STOP LEAK MOTOR - PENTRU ETANSAREA PIERDERILOR DE ULEI   PRET: 75 Lei / 250 ml
Solutie etansare pierderi ulei motor
ATOMEX STOP LEAK MOTOR - aditiv pt. ulei - asigura eliminarea pierderilor de ulei din sistemul de ungere al motoarelor. Este un produs ale carui componente restaureaza elasticitatea materialelor de etansare, avand ca rezultat eliminarea pierderilor de ulei din sistemul de ungere al motoarelor cu ardere interna. Reface elasticitatea si propriatatile de intindere ale garniturilor si simeringurilor din cauciuc. Produsul elimina pierderile de ulei din sistemul de ungere al motorului si previne reaparitia lor in viitor. Imbunatateste contactul metal - garnitura. Este compatibil cu orice tip de ulei de motor.
ATOMEX DPF Curatare si Restaurare   PRET: 75 Lei / 250 ml
Solutie curatat filtrul de particule la motor Atomex dpf
ATOMEX DPF Curatare si Restaurare este un produs cu inalta eficienta, dezvoltat special pentru curatarea filtrelor de particule in timpul functionarii vehiculului, fara dezasamblarea acestora. Contine catalizatori de combustie care asigura o ardere usoara si eliminarea particulelor de funingine acumulate in filtre. Ca rezultat final, filtrul este curatat si restaurat.
SPRAY PENTRU CURELE DE ANTRENARE   PRET: 27 Lei / 320 ml
Solutie curatat si reconditionat curea distributie
SPRAY PT. RECONDITIONAREA CURELELOR DE ANTRENARE. Produsul este destinat reconditionarii si ingrijirii curelelor de antrenare in forma de V simplu si V multiplu ce asigura functionarea pompelor de apa si / sau de servodirectie, compresoarelor de A/C, alternatoarelor si altor accesorii ale motoarelor de autovehicule. Curata eficient suprafetele de contaminari, reface elasticitatea curelelor, protejeaza suprafetele curelelor de antrenare impotriva crapaturilor si elimina alunecarile functionale.
ADITIV ULEI XADO HIGHWAY   PRET: 70 Lei / 225 ml
Aditiv pentru ulei
XADO HIGHWAY Atomic Metal Conditioner este un tratament pentru motoare destinat pentru utilizare impreuna cu fiecare schimb de ulei. XADO Highway reconstruieste metalul uzat in functionarea motorului, reduce frecarile si protejeaza suprafetele metalice tratate impotriva uzurilor functionale viitoare. Produsul contine o cantitate mai mica de revitalizant XADO decat produsele MAXIMUM sau TUNING si are RF 5,5% - adica un continut de 5,5% de ingredient activ in compozitie.
VITA FLUSH 250ml - SOLUTIE PENTRU SPALAT INTERIOR MOTORUL   PRET: 39 Lei / 250 ml
Solutie curatat sistemul de ungere la motor Vita Flush
VITA FLUSH - SOLUTIE PENTRU CURATAT SIST. DE UNGERE AL MOTOARELOR CU ARDERE INTERNA. Contine revitalizant XADO. 4 litri de ulei uzat contin pana la 3 g de metal. Un calcul simplu arata ca motivul pt. o reparatie majora la un motor de 1.8 l este pierderea a 60 g de metal. Revitalizantul XADO continut, permite produsului sa redepuna pana la 70% din metalul existent in uleiul uzat pe piesele cu uzuri din motor. Restaureaza si protejeaza impotriva uzurii piesele cu frecare din motoare. Curata complex sistemul de ungere. Reconditioneaza eficient functionarea segmentilor de ungere si compresie.
 
2016 Copyright XADO Romania. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu