Fluide tehnice sistem alimentare injectie benzina, diesel, GPL - XADO Romania

Cauta in site
Go to content

Main menu:

FLUIDE TEHNICE > EXTERIOR

ATOMEX MULTI CLEANER DIESEL - CURATITOR COMPLEX SISTEM ALIMENTARE   PRET: 75 Lei / 250 ml
Solutie curatat sistemul de alimentare diesel
Aditiv pentru motorina, ATOMEX Multi Cleaner DIESEL este un produs destinat tratamentului complex al sistemului de alimentare al motoarelor Diesel. Exceptional de eficient pentru curatarea si protectia impotriva uzurii a sistemului de alimentare al motorului. Combinatia proprietatilor inovative de curatare a sistemului de alimentare pana la nivelul tehnic si calitatea de protectie impotriva uzurii asigurate de Revitalizantul XADO fac proprietatile acestui produs unice si permit o functionare indelungata si extrem de sigura a sistemului de alimentare al motorului dumneavoastra.

ATOMEX MULTI CLEANER BENZINA-CURATITOR COMPLEX SISTEM ALIMENTARE   PRET: 75 Lei / 250 ml
Solutie curatat sistemul de alimentare benzina
Aditiv pentru benzina ATOMEX Multi Cleaner este un produs destinat tratamentului complex al sistemului de alimentare al motoarelor cu benzina si GPL. Exceptional de eficient pentru curatarea si protectia impotriva uzurii a sistemului de alimentare al motorului. Combinatia proprietatilor inovative de curatare a sistemului de alimentare pana la nivelul tehnic si calitatea de protectie impotriva uzurii asigurate de Revitalizantul XADO fac proprietatile acestui produs unice si permit o functionare indelungata si extrem de sigura a sistemului de alimentare al motorului dumneavoastra.
MAXI FLUSH – CURATITOR COMPLEX SISTEME DE ALIMENTARE CU BENZINA  PRET: 50 Lei / 300 ml
Solutie curatat sistem de alimentare cu benzina
MAXI FLUSH este destinat pentru curatarea complexa, rapida si eficienta a sistemelor de alimentare cu benzina, fara utilizarea de echipament aditional. Este cel mai bun si eficient produs disponibil pentru utilizare profesionala. Curata eficient sistemul de alimentare, reface puterea motorului, imbunatateste capacitatea de accelerare, egalizeaza functionarea cilindrilor motorului la ralanti si reduce noxele.
VERYLUBE SUPER COMPLEX BENZINA - CURATITOR SISTEM ALIMENTARE   PRET: 48 Lei / 250 ml
Solutie curatat Injectoare benzina Very Lube
JET 100 SUPERCOMPLEX BENZINA este un produs destinat curatarii complexe a sistemului de alimentare al motoarelor cu benzina. Este extrem de eficient pentru curatarea sistemului de alimentare al motorului. Proprietatile inovative ale acestui produs de curatare a sistemului de alimentare pana la nivelul tehnic, asigura o functionare optima, indelungata, precisa si sigura a motorului dumneavoastra. Compozitia complexa a produsului contine un sistem de curatare in doua faze, compus din fluide sintetice mutual insolubile, dar care sunt perfect solubile in benzina.
DIESEL LUX - PENTRU CURATAT SISTEMUL DE ALIMENTARE DIESEL   PRET: 16 Lei / 10 ml
Solutie curatat sistemul de alimentare diesel Very Lube
DIESEL LUX - SOLUTIE PENTRU CURATAREA COMPLEXA A SISTEMULUI DE ALIMENTARE LA MOTOARE DIESEL. Produs complex destinat imbunatatirii proprietatilor motorinei si curatarii sistemului de alimentare ale motoarelor cu aprindere prin compresie. Curata rapid sistemul de alimentare de toate tipurile de depuneri si contaminari. Protejeaza duzele injectoarelor impotriva arderii si infundarii acestora cu depuneri de gudroane. Diesel Lux Winter (pentru Iarna) reduce semnificativ temperatura de inghet a motorinei si previne formarea cristalelor de parafina.
SPRAY CURATAT INJECTOARE SI CARBURATOARE   PRET: 20 Lei / 320 ml
Solutie curatat injectoare si carburatoare motor benzina sau diesel
SPRAY PT. CURATAT SISTEME DE INJECTIE, TRASEE DE ADMISIE, CARBURATOARE SI INJECTOARE. Produsul este destinat pentru curatarea rapida si eficienta a sistemelor de injectie, portilor injectoarelor, carburatoarelor si traseelor de admisie. Curata usor orice tip de contaminare (lacuri, straturi de ulei, calamina, sedimente si praf) din sistemul de alimenatre al autovehiculelor. Curata piesele carburatoarelor si le reda performantele. Reda mobilitatea pieselor care se misca in functionarea corecta. Reduce noxele eliminate in atmosfera. Diminueaza consumul de carburant.
ADITIV MOTORINA ATOMEX ENERGY DRIVE   PRET: 75 Lei / 250 ml
Aditiv motorina Xado
ATOMEX Energy Drive este un produs de inalta performanta care asigura o solutie complexa pentru atingerea puterii maxime a motorului prin cresterea eficientei conversiei energetice a carburantului si crearea conditiilor optime pentru arderea acestuia. Creste eficienta conversiei energetice si eficacitatea arderii combustibilului. Creste cifra cetanica a combustibilului. Imbunatateste dinamica proceselor de aprindere si combustie a carburantului. Sporeste puterea de tractiune a motorului si reduce timpul de reactie, in cazul accelerarilor bruste.
ADITIV BENZINA ATOMEX ENERGY DRIVE   PRET: 75 Lei / 250 ml
Aditiv benzina Xado
Aditiv pentru benzina destinat vehiculelor usoare. ATOMEX Energy Drive asigura o solutie complexa pentru atingerea puterii maxime a motorului prin cresterea eficientei conversiei energetice a carburantului si crearea conditiilor optime pentru arderea acestuia. Produsul contine un pachet complex de aditivi de carburant si este destinat cresterii puterii motorului, prin asigurarea conversiei energetice optime a fiecarei picaturi de carburant, si capabilitatii de accelerarea a acestuia, prin asigurarea unui regim optim de combustie al amestecului carburant.
ATOMEX F8 DIESEL - PROTECTIE SISTEM ALIMENTARE   PRET: 75 Lei / 250 ml
Aditiv protector pentru motorina Xado
Aditiv pt. motorina destinat protectiei absolute impotriva combustibilului de calitate scazuta. ATOMEX F8 Complex Formula este o solutie fara compromisuri pentru protectia absoluta a sistemului de alimentare al motorului. Formula unica a compusului elimina eficient toti factorii negativi care apar in cazul alimentarii accidentale cu combustibil de calitate scazuta. Chiar si o singura alimentare cu combustibil de calitate redusa poate conduce la functionarea instabila a motorului, porniri la rece dificile, infundarea sistemelor de alimentare, scaderea puterii motorului si cresterea consumului de carburant.
ATOMEX F8 BENZINA - PROTECTIE SISTEM ALIMENTARE   PRET: 75 Lei / 250 ml
Aditiv protector pentru benzina Xado
ATOMEX F8 Complex Formula BENZINA - aditiv pentru benzina destinat protectiei absolute impotriva combustibilului de calitate scazuta. Asigura conditii optime de functionare pentru motor chiar in cazul alimentarii cu un combustibil inferior (chiar si in cazul alimentarii cu combustibil contrafacut). Chiar si o singura alimentare cu combustibil de calitate redusa poate conduce la functionarea instabila a motorului, porniri la rece dificile, infundarea sistemelor de alimentare, scaderea puterii motorului si cresterea consumului de carburant. In unele cazuri mai severe pot suferii avarii si pompa de combustibil sau convertorul catalitic.
VERYLUBE ANTIGEL SUPERCONCENTRAT PT. MOTORINA   PRET: 16 Lei / 10 ml
Solutie anti-inghet motorina
VERYLUBE ANTIGEL SUPERCONCENTRAT PENTRU MOTORINA. Produsul este destinat imbunatarii proprietatilor anti-inghet, de curgere, de filtrare si de ardere ale motorinei, la temperaturi scazute. Este cel mai bun produs din piata, cu inalta complexitate si eficienta, destinat imbunatatirii proprietatilor motorinei la temperaturi scazute. Are aplicatie universala, pentru toate tipurile de motorina. Imbunatateste pompabilitatea carburantului prin filtre asigurand o pornire usoara a motoarelor diesel, la temperaturi sub -10°C. Poate fi folosit in orice sistem de injectie diesel. Creste puterea si reduce detonatia motorului.
XADO ANTIGEL PENTRU MOTORINA   PRET: 31 Lei / 100 ml
Solutie XADO anti-inghet motorina
XADO ANTIGEL® PENTRU MOTORINA. Produsul este destinat imbunatarii proprietatilor anti-inghet, de curgere, de filtrare si de ardere ale motorinei la temperaturi scazute. Are aplicatie universala, pentru toate tipurile de motorina. Datorita revitalizantului XADO protejeaza elementele sistemului de injectie. Reduce temperatura de inghet a motorinei de vara de la -10°C la - 22°C si de la -35°C la -47°C pentru motorina de iarna. Imbunatateste pompabilitatea carburantului prin filtre asigurand o pornire usoara a motoarelor diesel la temperaturi sub -10°C. Poate fi folosit in orice sistem de injectie diesel, inclusiv Common Rail si Pumpe Duse.
XTREME CLEANER DIESEL TRUCK-CURATITOR COMPLEX SISTEM ALIMENTARE   PRET: 95 Lei / 500 ml
Solutie XADO curatare sistem alimentare motorina la camioane sau tiruri
XADO XTREME CLEANER FOR DIESEL TRUCK este un produs destinat tratamentului complex al sistemului de alimentare al motoarelor Diesel ce echipeaza vehicule grele. Exceptional de eficient pentru curatarea si protectia impotriva uzurii a sistemului de alimentare al motorului. Combinatia proprietatilor inovative de curatare a sistemului de alimentare pana la nivelul tehnic si calitatea de protectie impotriva uzurii asigurate de Revitalizantul XADO fac proprietatile acestui produs unice si permit o functionare indelungata si extrem de sigura a sistemului de alimentare al motorului dumneavoastra. Eficient pentru toate tipurile de sisteme de alimentare.
XADO SOLUTIE CURATAT SISTEM ALIMENTARE CU GPL   PRET: 50 Lei / 150 ml
Solutie XADO spray curatare sistem alimentare GPL
XADO Curatitor GPL + Solutie pentru curatarea sistemului de alimentare cu GPL al autovehiculelor. Este un produs dezvoltat special pentru curatarea complexa si ingrijirea periodica a sistemelor de alimentare cu GPL ale motoarelor de autovehicule.  Curata eficient diuzele, filtrele si conductele traseelor de alimentare de toate tipurile de contaminanti. Elimina apa si/sau condensul acumulat din rezervorul de gaz.
VERYLUBE DPF PROTECT - ADITIV MOTORINA PROTECTIE FILTRU PARTICULE  PRET: 48 Lei / 250 ml
Aditiv verylube motorina protectie filtru particule diesel
VERY LUBE DPF PROTECT este o solutie tehnica moderna care previne colmatarea / infundarea filtrului de particule, cand se alimenteaza cu combustibil de calitate inferioara. In cazul utilizarii accidentale a unui combustibil de calitate inferioara si/sau contaminat, produsele rezultate in urma procesului de ardere formeaza depuneri in interiorul filtrului de particule. Acumularea acestor depuneri duce la reducerea eficientei functionale a acestuia si, in timp, chiar la colmatarea completa.
VERYLUBE CATALIST CONVERTER PROTECT TWC - ADITIV BENZINA  PRET: 48 Lei / 250 ml
Aditiv verylube benzina protectie catalizator
VERY LUBE CATALYST CONVERTER PROTECT este o solutie tehnica moderna care previne colmatarea / infundarea convertorului catalitic (TWC), cand se alimenteaza cu combustibil de calitate inferioara. In cazul utilizarii accidentale a unui combustibil de calitate inferioara si/sau contaminat, produsele rezultate in urma procesului de ardere formeaza depuneri in interiorul convertorului catalitic. Acumularea acestor depuneri duce la reducerea eficientei functionale a acestuia si, in timp, chiar la colmatarea completa.
 
2016 Copyright XADO Romania. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu