Lichid de frana DOT4, spray curatare frane - XADO Romania

Cauta in site
Go to content

Main menu:

FLUIDE TEHNICE > EXTERIOR

LICHID DE FRANA XADO DOT 4   PRET: 40 Lei / 500 ml
Xado dot4
XADO DOT 4 este un produs sintetic, compatibil cu DOT 3, DOT 4 si DOT 5.1, ce depaseste standardele americane pentru DOT 4 precum si specificatiile producatorilor de top de autovehicule (BMW, VW, MAN) referitoare la lichidele de frana folosite pentru autovehicule. Se foloseste la sistemele de franare ale vehiculelor echipate cu discuri si/sau saboti, inclusiv cele cu sistem anti-blocare ABS si anti-patinare ASR, precum si pentru actionarile hidraulice ale ambreiajelor. Fabricat pe baza de eteri si polimeri cu molecule scurte, imbunatatit cu un pachet special de aditivi.

SPRAY PENTRU LUBRIFIAT GHIDAJE DE ETRIERI   PRET: 26 Lei / 320 ml
Xado spray etrieri Very Lube
SPRAY CU LUBRIFIANT PENTRU GHIDAJELE ETRIERILOR DE FRANA. Lubrifiantul special de temperatura inalta este destinat pentru a preveni blocarea ghidajelor cilindrice ale etrierilor, fapt ce are ca efect direct si imediat blocarea placutelor de frana in ghidaje. Asigura functionarea precisa a intregului mecanism culisant al etrierilor de frana, actiunea optima a pistoanelor de frana asupra placutelor si eliberarea rapida a discului de frana, la sfarsitul franarii. Prelungeste durata de utilizare a intregului sistem de franare al vehiculului. Elimina zgomotul si scartaitul din timpul franarii.
SPRAY PENTRU CURATAT FRANE   PRET: 20 Lei / 320 ml
Xado spray curatat sistemul de franare
SPRAY PT. CURATAT EXTERIOR PARTILE ACTIVE ALE SISTEMULUI DE FRANARE SI DEGRESAT SUPRAFETE METALICE. Produsul este destinat pentru curatarea exterioara a partilor active din componenta sistemelor de franare si/sau degresarea suprafetelor metalice. Se aplica in mod special pentru curatarea pieselor sistemului de franare de murdarie si grasimi. Elimina contaminantii cu presiune mare. Se usuca rapid si lasa suprafetele complet curate. Elimina scartaitul blocurilor de franare. Imbunatateste performanta de franare. Reduce uzura si/sau incalzirea franelor. Curata piesele sistemului de franare, fara demontarea acestora.
 
2016 Copyright XADO Romania. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu