Fluide tehnice transmisii mecanice - XADO Romania

Cauta in site
Go to content

Main menu:

FLUIDE TEHNICE > EXTERIOR
SPRAY LUBRIFIANT PENETRANT UNIVERSAL   PRET: 26 Lei / 500 ml
Spray Xado lubrifiere
SPRAY XADO CU LUBRIFIANT PENETRANT UNIVERSAL INDUSTRIAL. Contine revitalizant atomic XADO. Produsul are aplicatie universala, pentru orice fel de mecanisme, arme, scule si/sau echipamente. Produsul este recomandat pentru utilizare in statii service, garaje, ateliere, uz casnic si industrial. Lubrifiantul penetreaza usor si repede in imbinarile filetate si de alte tipuri, redand mobilitatea pieselor ruginite. Poate lubrifia orice suprafata de frecare dintre piese.

MOTTEC SPRAY CURATAT LANTURI   PRET: 29 Lei / 150 ml
Spray Xado pentru curatat lantul de vaselina
MOTTEC - SPRAY UNIVERSAL PENTRU CURATAT LANTURI. Produsul este destinat pentru curatare si degresare. Are aplicatie universala pentru curatarea lanturilor si pinioanelor, cadrului, pieselor de la suspensie si frane, rulmenti si alte piese si/sau subansamble. Curata cu usurinta praful, uleiul, urmele de bitum, urmele de fum (funingine), vaselina de conservare, vaselina de lant veche, contaminari functionale. Elimina rapid petele de adeziv ramase in urma decolantarii vehiculelor.
SPRAY LUBRIFIANT UNIVERSAL ANY WAY   PRET: 22 Lei / 300 ml
Spray lubrifiant
ANY WAY - SPRAY CU LUBRIFIANT PENETRANT SI REVITALIZANT XADO. Este destinat tuturor tipurilor de mecanisme, arme si echipamente diverse. Reface mobilitatea subansamblelor si/sau pieselor; penetreaza usor si repede in asamblarile ruginite si/sau blocate si le reda mobilitatea. Lubrifiantul protejeaza eficient suprafetele de contact impotriva coroziunii. Este neutru pentru cauciuc, lemn, plastic, suprafete vopsite si brunate.
 
2016 Copyright XADO Romania. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu