Fluide tehnice transmisii mecanice - XADO Romania

Cauta in site
Go to content

Main menu:

FLUIDE TEHNICE > EXTERIOR

STOP LEAK TRANSMISII MECANICE - PT. ETANSARE PIERDERI ULEI   PRET: 34 Lei / 250 ml
JET 100 stop scurgeri transmisii mecanice
STOP LEAK TRANSMISII – ADITIV DE ULEI  PT. ETANSAT SISTEMELE DE UNGERE ALE TRANSMISIILOR MECANICE. Produsul este destinat stoparii si prevenirii pierderilor de ulei din transmisiile mecanice (cutii de viteze manuale, reductoare, punti, etc.). Cand se usuca, garniturile si simeringurile nu mai etanseaza complet. STOP LEAK TRANSMISII are in compozitie substante speciale care refac presiunea de contact a pieselor de etansare si aplicarea produsului are ca rezultat final un contact optim metal - garnitura, deci la stoparea pierderilor de ulei.

MOTTEC SPRAY CURATAT LANTURI   PRET: 29 Lei / 150 ml
Spray Xado pentru curatat lantul de vaselina
MOTTEC - SPRAY UNIVERSAL PENTRU CURATAT LANTURI. Produsul este destinat pentru curatare si degresare. Are aplicatie universala pentru curatarea lanturilor si pinioanelor, cadrului, pieselor de la suspensie si frane, rulmenti si alte piese si/sau subansamble. Curata cu usurinta praful, uleiul, urmele de bitum, urmele de fum (funingine), vaselina de conservare, vaselina de lant veche, contaminari functionale. Elimina rapid petele de adeziv ramase in urma decolantarii vehiculelor.
SPRAY LUBRIFIANT UNIVERSAL ANY WAY   PRET: 22 Lei / 300 ml
Spray lubrifiant
ANY WAY - SPRAY CU LUBRIFIANT PENETRANT SI REVITALIZANT XADO. Este destinat tuturor tipurilor de mecanisme, arme si echipamente diverse. Reface mobilitatea subansamblelor si/sau pieselor; penetreaza usor si repede in asamblarile ruginite si/sau blocate si le reda mobilitatea. Lubrifiantul protejeaza eficient suprafetele de contact impotriva coroziunii. Este neutru pentru cauciuc, lemn, plastic, suprafete vopsite si brunate.
SPRAY LUBRIFIANT PENETRANT UNIVERSAL   PRET: 24 Lei / 500 ml
Spray Xado lubrifiere
SPRAY XADO CU LUBRIFIANT PENETRANT UNIVERSAL INDUSTRIAL. Contine revitalizant atomic XADO. Produsul are aplicatie universala, pentru orice fel de mecanisme, arme, scule si/sau echipamente. Produsul este recomandat pentru utilizare in statii service, garaje, ateliere, uz casnic si industrial. Lubrifiantul penetreaza usor si repede in imbinarile filetate si de alte tipuri, redand mobilitatea pieselor ruginite. Poate lubrifia orice suprafata de frecare dintre piese.
 
2016 Copyright XADO Romania. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu