Produse curatat arme Verylube Snipex Total Cleaner - XADO Romania

Cauta in site
Go to content

Main menu:

PENTRU ARME

VERYLUBE SPRAY CU ULEI PENTRU CURATAT ARME   PRET: 18 Lei / 75 ml
Ulei spray curatat arme Xado
SPRAY CU ULEI PENTRU CURATAT ARME. Este o solutie moderna, creata special pentru curatat armament. Contine revitalizant XADO. Are ca aplicatii curatarea si lubrifierea armelor de orice tip si calibru. Asigura o curatare usoara si rapida a armamentului de orice tip (de colectie, de tir, militar, de vanatoare, etc.). Recomandat pt. utilizare zilnica in cazul folosirii frecvente a armei (arme din poligoane, la vanatoare - in sezon, etc). Elimina rapid contaminarea din locurile greu accesibile din zona tragaciului si a mecanismului inchizatorului. Componentele speciale de curatare ale produsului dizolva usor depunerile de pulbere arsa de pe teava armei.

SNIPEX SPRAY CU ULEI PENTRU CURATAT ARME   PRET: 36 Lei / 200 ml
Ulei curatat arme Xado
SNIPEX - Spray cu ulei pentru curatat armament ce contine nanocomponent revitalizant Xado. Este un produs destinat ingrijirii armelor, protejeaza armamentul in conditii de siguranta maxima impotriva coroziunii pentru un timp indelungat, chiar stocat in conditii atmosferice. Are destinatie universala, fiind aplicat pentru calibre mici si mari, tevi de arme ghintuite si lise de orice tip (de vanatoare, militare, sport si agrement - inclusiv cu aer comprimat, etc.). Produsul este recomandat pentru ingrijirea zilnica a armelor utilizate frecvent pentru trageri (in poligon sau in sezonul de vanatoare).  
SPRAY CU SPUMA ACTIVA PENTRU CURATAT TEVI DE ARME   PRET: 45 Lei / 500 ml
Spray VeryLube pentru curatatul armelor
SPRAY CU SPUMA ACTIVA PENTRU CURATAT TEVI DE ARME. Solutie moderna, creata special pentru curatarea tevilor de armament. Are ca aplicatii curatarea si lubrifierea tevilor armelor. Asigura o curatare usoara si rapida a armelor scurte si/sau lungi, de orice tip si calibru (de vanatoare, de tir, militar, etc.). Metoda de curatare aprobata de NATO, mult mai eficienta si sigura decat  curatarea cu ulei special si perii de sarma. Componentele speciale de curatare dizolva complet, in circa 15 - 30 minute, depunerile de metale, oxizi si pulberi arse din canelurile interioare ale tevii.
SNIPEX TOTAL CLEANER - GEL PENTRU CURATAT TEVI DE ARME   PRET: 21 Lei / 50 ml
Solutie gel pentru curatat teava armei
SNIPEX TOTAL CLEANER – gel universal pentru curatarea complexa a tevilor de arme. Produsul curata eficient si elimina cu usurinta toate tipurile de contaminari de pe suprafata interioara a tevilor de arme: calamina, cupru, depozite de plumb, etc.. Are destinatie universala pentru arme ghintuite si lise, scurte si/sau lungi, de orice tip (de vanatoare, militare, sport si agrement, etc.). Protejeaza eficient impotriva coroziunii.
UNIVERSAL GUN OIL - ULEI PENTRU ARME, CU APLICATIE UNIVERSALA  PRET: 32 Lei / 320 ml
Ulei pentru arme cu aplicatie universala Gun Oil
UNIVERSAL GUN OIL  este un ulei pentru arme cu aplicatie universala ce contine revitalizant Xado. Este un produs destinat curatarii, lubrifierii si protectiei impotriva coroziunii a pieselor armelor de orice calibru, cu tevi ghintuite sau lise. Acest ulei pentru armament curata usor si eficient calamina, depunerile de carbon, oxizii de Cu si Pb si orice alti contaminanti. Are proprietati de penetrare foarte bune, ajungand rapid la toate piesele din mecanismele armelor si asigurandu-le imediat o lubrifiere optima.
 
2016 Copyright XADO Romania. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu