Tratament revitalizant cutii viteze automate autoturism - XADO Romania

Cauta in site
Go to content

Main menu:

REVITALIZANTI > TRANSMISII

REVITALIZANT XADO 1 STAGE MAXIMUM AMC CUTII DE VITEZE AUTOMATE   PRET: 145 Lei
Revitalizant Xado 1 Stage Maximum AMC cutie viteze automata
Revitalizantul XADO 1 STAGE MAXIMUM AMC CUTII DE VITEZE AUTOMATE - pt. cutii de viteze automate de autoturism este destinat pentru revitalizarea, restaurarea, repararea fara demontare, protectia impotriva uzurii si cresterea duratei de exploatare a cutiilor de viteze automate si are aplicare universala pentru toate tipurile de cutii de viteze automate de autoturism inclusiv Tiptronic®, Steptronic®, CVT, etc.. Un strat metalo-ceramic se formeaza pe suprafetele de frictiune ale pieselor metalice (roti dintate, rulmenti, distribuitori, ambreiaje) pe durata tratamentului cutiei de viteze automate


REVITALIZANT XADO EX 120 CUTII DE VITEZE AUTOMATE   PRET: 68 Lei
Tratament XADO EX120 cutii de viteze automate
Revitalizantul cu Extrema Actiune 120 este destinat restaurarii, repararii si protectiei impotriva uzurii cutiilor de viteze automate. Dupa completarea tratamentului, un nou strat metalo-ceramic este format pe suprafetele de contact ale pieselor metalice (roti dintate, rulmenti, blocuri de distributie, ambreiaje). Ca rezultat, geometria originala a pieselor este refacuta la valorile originale. Revitalizantul are aplicare universala pentru orice tip de transmisie automata, inclusiv Tiptronic, Steptronic, CVT, etc. Tratamentul EX 120 poseda o putere extinsa de restaurare si ofera o caracteristica regenerativa pe termen lung a suprafetelor nou formate.
REVITALIZANT XADO CUTII DE VITEZE AUTOMATE   PRET: 44 Lei
Xado spray revitalizant cutii viteze automate
Tehnologie universala de reparare
Revitalizantul XADO remediaza si protejeaza mecanismele fara a necesita demontarea. XADO este compatibil cu orice tip de ulei sau combustibil, nu reactioneaza cu acestea si nu le schimba vascozitatea. In procesul revitalizarii, pe suprafetele de contact ale pieselor metalice aflate in miscare se va depune un strat metaloceramic. Astfel contactul conventional metal - metal este inlocuit de un contact metaloceramic - metaloceramic, foarte dur, care practic anuleaza uzura.
 
2016 Copyright XADO Romania. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu