Revitalizant cutii viteze Xado EX 120 - XADO Romania

Cauta in site
Go to content

Main menu:

REVITALIZANTI
REVITALIZANT XADO EX 120 TRANSMISII MECANICE
PRET: 89 Lei / 8 ml     CUMPARA ACUM
Revitalizantul cu Extrema Actiune 120 (EX120 - Extreme Action 120%) este destinat restaurarii, repararii si protectiei impotriva uzurii a transmisiilor mecanice de orice tip. EX120 formeaza un strat metalo-ceramic pe suprafetele de contact ale rotilor dintate, axelor, rulmentilor, sincronizatoarelor, etc. Ca rezultat, geometria pieselor este refacuta. Revitalizantul este universal si functioneaza pentru toate tipurile de cutii de viteze manuale, Direct Shift, cutii de transfer, transmisii finale si diferentiale. EX 120 poseda o putere extinsa de restaurare si ofera o caracteristica regenerativa pe termen lung a suprafetelor nou formate, datorita concentratiei cu 20% mai mare de agent activ.
tratament revitalizant XADO EX 120 transmisii mecanice
MOD DE UTILIZARE:
Tratarea unui subansamblu cu 1 - 2 litri de ulei in sistemul de ungere.
vezi tabelul pentru dozarea corecta
1. Goliti complet continutul a 1 seringa prin orificiul de umplere cu ulei al cutiei de viteze, cutiei de transfer, transmisiei finale, sau diferentialului de tratat.
2. Recomandam aplicarea tratamentului revitalizant odata cu inlocuirea uleiului din subansamblu, de preferat cu ulei de transmisie din gama XADO.
Volumul de ulei din sub-ansamblul de tratat [litri]1 - 2
2 - 5
5 - 8
Numar de seringi [buc.]
123
Diagrama de tratare
o singura data
tratament cutie viteze mecanica XADO EX120
NOTE:
Scaderea nivelului de zgomot al mecanismului din primele ore de functionare este semnul ca procesul de revitalizare a inceput. Daca imbunatairea functionarii mecanismului se opreste la un moment dat, inseamna ca uzura acumulata este mare - in acest caz doza aplicata trebuie dublata. Daca nu se constata imbunatairea functionarii dupa 100 - 200 km parcursi, inseamna ca diagnosticarea a fost gresita.
AVANTAJE:
  • Sigileaza micro-cavernele si zgarieturile de pe suprafetele de lucru;
  • Optimizeaza suprafetele de contact intre piesele metalice;
  • Reduce zgomotul si vibratiile in functionare de pana la 10 ori;
  • Creste acuratetea schimbarii treptelor de viteza;
  • Imbunatateste functionarea sincronizatoarelor;
  • Asigura o economie de carburant semnificativa daca se trateaza complet transmisia (in special in cazul vehiculelor 4x4);
  • Protejeaza piesele transmisiei tratate pana la 1.000 km, in cazul unei pierderi masive de lubrifiant din sistemul de ungere.
 
2016 Copyright XADO Romania. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu