Revitalizant motor xado stage - XADO Romania

Cauta in site
Go to content

Main menu:

REVITALIZANTI
REVITALIZANT MOTOR XADO 1 STAGE
PRET: NA / 27 ml     CUMPARA ACUM
XADO 1 STAGE - Revitalizant pentru motoare are o formula avansata bazata pe tehnologia de activare a nanoparticulelor si creaza noi oportunitati pentru protectia si restaurarea pieselor metalice in miscare ale motoarelor cu ardere interna, produsul fiind din gama celei de-a treia generatii de Revitalizanti XADO. Cercetari extinse in domeniul tribologiei si aplicatiilor revitalizantilor XADO au condus la crearea unui produs cu dimensiuni optime si concentratie exacta de nanoparticule active pentru tratarea completa a unui motor.

Noul proces de activare dezvoltat, permite nanoparticulelor din Revitalizantul 1 STAGE sa se comporte ca un catalizator pentru modificarile rapide si auto-reglarea cresterii stratului metalo-ceramic creat pe suprafatele uzate. Suprafata nou creata are proprietati avansate de protectie si abilitatea de a se regenera continuu, pentru o lunga perioada de timp. Revitalizantul 1 STAGE permite tratarea fara demontare, intr-o singura etapa, si poate fi utilizat pentru motoare cu benzina, GPL si Diesel, cu turbosuflanta sau normal aspirate.
revitalizant motor XADO 1 STAGE
AVANTAJE:
  • regenereaza suprafetele de frictiune, protejeaza si durifica suprafetele de frecare ale pieselor metalice din componenta motorului;
  • reface compresia cilindrilor, pierduta datorita uzurii in functionare;
  • protejeaza motorul impotriva uzurii la pornirile la rece;
  • imbunatateste puterea si acceleratia motorului;
  • reduce semnificativ consumul de carburant;
  • reface presiunea de ulei din sistemul de ungere;
  • poate dubla sau tripla durata de viata a unui motor, in cazul utilizarii regulate;
  • reduce noxele din gazele arse, evacuate in atmosfera;
  • reduce zgomotele si vibratiile in functionarea motorului.
MOD DE UTILIZARE:
Incalziti motorul la temperatura normala de functionare. Adaugati continutul tubului in uleiul din motor. Porniti motorul si lasati-l sa functioneze la ralanti timp de 3 – 5 minute.
Tratamentul este complet dupa 1.000 km parcursi. Nu schimbati uleiul pe durata tratamentului. Nu este necesara schimbarea uleiului inainte de efectuarea tratamentului. Nu este necesara schimbarea stilului de condus.
NOTE:
1. XADO 1 STAGE - Revitalizant pentru motoare este eficient pentru motoarele cu benzina, GPL si diesel ale autoturismelor si vehiculelor de teren cu capacitatea sistemului de ungere de pana la 10 litri. Pentru capacitati mai mari de 10 litri, multiplicati corespunzator numarul de tuburi utilizate pentru tratarea motorului.
2. Revitalizantul este compatibil cu orice tip de ulei de motor utilizat si nu schimba vascozitatea si/sau proprietatile acestuia.
3. Pentru motoare cu uzura extrema, tratamentul trebuie repetat (imediat dupa ce efectul primului tratament efectuat se diminueaza).
4. Pentru rezultate maxime, recomandam in mod expres ca tratamentul sa fie efectuat doar concomitent cu sau imediat dupa efectuarea unui schimb de ulei.
 
2016 Copyright XADO Romania. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu