Revitalizant cutie viteze manuala, tratament transmisie auto - XADO Romania

Cauta in site
Go to content

Main menu:

REVITALIZANTI > TRANSMISII

REVITALIZANT XADO 1 STAGE TRANSMISII MECANICE MAXIMUM AMC   PRET: 175 Lei
revitalizant XADO 1 STAGE TRANSMISII MECANICE MAXIMUM AMC
XADO 1 STAGE MAXIMUM TRANSMISION Atomic Metal Conditioner - Revitalizant pentru transmisii mecanice. Produsul este destinat pentru revitalizarea, restaurarea, repararea fara demontare, protectia impotriva uzurii si cresterea duratei de exploatare pentru subansamblurile transmisiilor mecanice ale autovehiculelor (cutii de viteze mecanice si robotizate, cutii de transfer si diferentiale) si imbunatatrii proprietatilor de lubrifiere ale uleiurilor de transmisie. Formula speciala bi-componenta permite obtinerea simultan a efectelor de restaurare a pieselor uzate, protectia impotriva uzurii a acestora si imbunatatirea proprietatilor de lubrifiere ale uleiului.

REVITALIZANT XADO 1 STAGE TRANSMISII MECANICE   PRET: 145 Lei
tratament XADO 1 STAGE TRANSMISII MECANICE MAXIMUM AMC
XADO 1 STAGE Transmisii – Gel Revitalizant pentru cutii de viteze manuale, cutii de viteze robotizate (Easytronic, MultiMode, Durashift EST, SensoDrive / EGS, 2 - Tronic, PDK, DSG, DCT M Drivelogic, S – Tronic, Powershift, Sequetronic, Twin Clutch SST, etc.) direct shift, cutii de transfer, diferentiale (inclusiv cu alunecare limitata), divizoare de cuplu si transmisii finale. Noul proces de activare dezvoltat, permite nanoparticulelor din tratamentul pentru cutii de viteze 1 STAGE sa se comporte ca un catalizator pentru modificarile rapide si auto-reglarea cresterii stratului metalo-ceramic pe suprafata uzata.
REVITALIZANT XADO EX 120 TRANSMISII MECANICE   PRET: 89 Lei
tratament XADO EX 120 transmisii mecanice
Revitalizantul EX120 pentru cutii de viteze manuale este destinat restaurarii, repararii si protectiei impotriva uzurii a transmisiilor mecanice de orice tip. EX120 formeaza un strat metalo-ceramic pe suprafetele de contact ale rotilor dintate, axelor, rulmentilor, sincronizatoarelor, etc. Ca rezultat, geometria pieselor este refacuta. Revitalizantul este universal si functioneaza pentru toate tipurile de cutii de viteze manuale, Direct Shift, cutii de transfer, transmisii finale si diferentiale. Poseda o putere extinsa de restaurare, ofera o caracteristica regenerativa pe termen lung a suprafetelor nou formate, datorita concentratiei cu 20% mai mare de agent activ.
REVITALIZANT XADO TRANSMISII MECANICE   PRET: 44 Lei
tratament transmisii mecanice XADO
Revitalizantul sub forma de gel sau spray pentru cutii de viteze manuale, cutii de transfer, reductoare, transmisii finale si diferentiale remediaza si protejeaza mecanismele fara a necesita demontarea. Cu tehnologie universala de reparare XADO este compatibil cu orice tip de ulei sau combustibil, nu reactioneaza cu acestea si nu le schimba vascozitatea. In procesul revitalizarii, pe suprafetele de contact ale pieselor metalice aflate in miscare se va depune un strat metaloceramic. Astfel contactul conventional metal - metal este inlocuit de un contact metaloceramic - metaloceramic, foarte dur, care practic anuleaza uzura
 
2016 Copyright XADO Romania. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu