Solutie reparat radiator Atomex Stop Leak - XADO Romania

Cauta in site
Go to content

Main menu:

FLUIDE TEHNICE > EXTERIOR
ATOMEX STOP LEAK RADIATOR - PT. ETANSAREA PIERDERILOR DE ANTIGEL
PRET: 75 Lei / 250 ml      CUMPARA ACUM
ATOMEX STOP LEAK RADIATOR - aditiv pt. lichidul de racire - asigura eliminarea pierderilor de lichid din sistemul de racire. Este un produs eficient, de ultima generatie, care va asigura eliminarea pierderilor de lichid din sistemul de racire. Elimina complet scurgerile, sigileaza permanent si sigur fisurile si/sau perforarile minore ale conductelor si/sau radiatorului. Elimina jocurile aparute la montajul garniturilor cilindrilor in blocul motor, etc.

ATENTIONARE:
Lichidul antigel din sistemul de racire este sub presiune cand motorul este fierbinte. Deschideti capacul radiatorului cu multa atentie (eventual folositi o carpa groasa pentu protectia mainii). Dupa deschidere lichidul fierbinte poate curge din sistemul de racire.

DOZAJ:
250 ml de ATOMEX STOP LEAK RADIATOR pentru 10 - 12 litri de lichid antigel in sistemul de racire al motorului. Pentru cantitati mai mari, multiplicati corespunzator numarul de flacoane utilizate.
AVANTAJE:
  • Elimina nevoia unor reparatii costisitoare;
  • Produsul are aplicatie universala, pentru motoare diesel sau cu benzina, precum si pentru alte motoare termice utilizate la echipamente;
  • Este neutru pentru piesele sistemului de racire (garnituri, conducte din cauciuc, plastic, radiatoare din aluminiu sau otel);
  • Asigura o protectie pe termen lung a sistemului de racire impotriva ruginii si coroziunii.
MOD DE UTILIZARE:
  1. Incalziti motorul la o temperatura moderata (50°C - 60°C), nu la temperatura de lucru!
  2. Agitati bine flaconul.
  3. Introduceti tot continutul flaconului in orificiul de umplere cu lichid antigel al sistemului de racire.
  4. Porniti motorul si lasati-l sa functioneze la ralanti timp de 5 - 10 minute, cu sistemul de inclazire al habitaclului pornit.
  5. Pentru eficienta maxima si pentru a evita pierderile din sistemul de racire, aplicati produsul imediat dupa schimbarea lichidului antigel.
 
2016 Copyright XADO Romania. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu