TERMENI SI CONDITII - XADO Romania

Cauta in site
Go to content

Main menu:

CONTACT

Va rugam cititi cu atentie Termenii si Conditiile de utilizare inainte de vizitarea acestui website.

TERMENI SI CONDITII:
Toate informatiile furnizate in cadrul website-ului www.xado.ro pot fi utilizate doar dovedind respectarea urmatorilor Termeni si Conditii. Continuarea utilizarii acestui website inseamna ca dumneavoastra sunteti de acord sa respectati Termenii si Conditiile, precum si amendamentele acestora. Daca nu doriti sa respectati Termenii si Conditiile de mai jos, va rugam sa nu mai folositi acest website. Termenii si Conditiile pot fi schimbate in orice moment de catre Global Motors S.R.L.. Termenii si Conditiile schimbate sunt efective si se aplica din momentul in care sunt publicate pe acest website.
CONSIDERATII GENERALE
Global Motors S.R.L. isi rezerva dreptul de a efectua orice schimbari in cadrul acestui website si/sau modificari ale continutului, sa limiteze accesul sau sa il restrictioneze complet sau partial, in orice moment, in mod discretionar si fara nici o restrictie; de aceea trebuie sa revedeti aceste Termene si Conditii de fiecare data cand vizitati acest website.
COPYRIGHT, TRADEMARK SI ALTE DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALA
Copyright, trademark si alte drepturi de proprietate intelectuala asupra programelor, continutului audio, video si al materialelor text, fotografiile si alte materiale apartin XADO Chemical Group sau Global Motors S.R.L.. Informatiile si/sau orice alte obiecte furnizate in cadrul acestui website pot fi utilizate numai fara a efectua modificari asupra lor, utilizate numai in scop personal, non-comercial. Utilizarea comerciala este posibila numai cu acordul prealabil al XADO Chemical Group sau Global Motors S.R.L.. Fiecare utilizare a continutului acestui website in scop comercial trebuie sa contina notificari privind drepturile de proprietate intelectuala.
CONTINUTUL WEBSITE-ULUI SI RESPONSABILITATEA INFORMATIILOR
Considerand ca informatia din Internet poate fi schimbata / modificata / intrerupta sau afectata si/sau infectata de catre virusi informatici in orice moment, Global Motors S.R.L. nu poate garanta ca informatia pe care o primiti nu este schimbata / modificata / intrerupta sau afectata si/sau infectata de catre virusi informatici. Avand in vedere cele de mai sus, Global Motors S.R.L. va recomanda sa cititi instructiunile de pe eticheta in limba romana si/sau manualul de utilizare, inainte de utilizarea fiecarui produs. In nici un caz XADO Chemical Group si/sau Global Motors S.R.L. nu pot fi responsabile de in cazul oricarei daune (inclusive, fara limitare, directe, indirecte, generale, accidentale, represive, speciale si daune consecventiale rezultate din intarzierea, deconectarea, intreruperea sau coruperea oricaror date sau datorate oricarei intreruperi a activitatii) rezultata din, sau conectata in orice fel cu utilizarea si/sau imposibilitatea utilizarii prezentului website sau a continutului sau.
GARANTIE
Website-ul WWW.XADO.RO apartine Global Motors S.R.L. - Partener Oficial al Concernului Chimic XADO pentru Romania. Global Motors S.R.L., in calitate de Importator si Distribuitor,  garanteaza ca toate produsele listate pe acest website sunt originale si certificate. Cumparand produse XADO din magazine online oficiale si/sau de la distribuitori autorizati XADO va protejati impotriva utilizarii de produse contrafacute si va asigurati ca primiti intotdeauna numai produse originale. Fiecare cumparator poate primi, daca ii este necesar, consultanta tehnica - la confirmarea telefonica a comenzii - pentru a cumpara exact produsele care ii sunt necesare pentru aplicatia in cauza si, daca este cazul, si instructiunile de aplicare corecta a produselor cumparate.
 
2016 Copyright XADO Romania. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu