Tratament revitalizant cutie viteze manuala XADO 1 STAGE - XADO Romania

Cauta in site
Go to content

Main menu:

REVITALIZANTI
REVITALIZANT XADO 1 STAGE TRANSMISII MECANICE
PRET: 145 Lei / 27 ml     CUMPARA ACUM
XADO 1 STAGE Transmisii - Revitalizant pentru cutii de viteze manuale, cutii de transfer, diferentiale si transmisii finale are o noua formula avansata bazata pe tehnologia de activare a nanoparticulelor, fiind a treia generatie de Revitalizanti XADO, creaza noi oportunitati pentru protectia si restaurarea pieselor metalice in miscare ale mecanismelor transmisiilor mecanice.

Cercetari extinse in domeniul tribologiei si aplicatiilor revitalizantilor XADO ne-au condus la crearea unui produs nou cu dimensiuni optime si concentratie exacta de nanoparticule active. Noul proces de activare dezvoltat, permite nanoparticulelor din Revitalizantul 1 STAGE sa se comporte ca un catalizator pentru modificarile rapide si auto-reglarea cresterii stratului metalo-ceramic pe suprafata uzata. Suprafata nou creata are proprietati avansate de protectie si abilitatea de a se regenera continuu, pentru o lunga perioada de timp.
revitalizant cutie viteze mecanica XADO 1 STAGE
MOD DE UTILIZARE:
Introduceti continutul tubului (cu ajutorul unei siringi si cu presiune) in interiorul mecanismului tratat prin orificiul de umplere cu ulei al acestuia.
Tratamentul este complet dupa 1.000 km parcursi. Pentru rezultate optime se recomanda tratamentul impreuna cu efectuarea unui schimb de ulei.
NU schimbati uleiul pe durata tratamentului.
NOTE:
1. XADO 1 STAGE Transmisii este eficient pentru mecanisme cu capacitatea sistemului de ungere de pana la 3 litri. Pentru capacitati mai mari de 3 litri, multiplicati corespunzator numarul de tuburi utilizate pentru tratarea subansamblului.
2. Revitalizantul este compatibil cu orice tip de ulei de transmisie utilizat si nu schimba vascozitatea si/sau proprietatile acestuia.
AVANTAJE:
  • regenereaza, protejeaza si durifica suprafetele de frictiune;
  • formeaza un strat metalo-ceramic cu proprietati unice pe suprafetele de lucru ale danturilor in angrenare si rulmentilor;
  • elimina cavitatile si zgarieturile de pe suprafetele de contact;
  • asigura o schimbare precisa si lina a treptelor de viteza si o angrenare optima;
  • imbunatateste functionarea sincroanelor;
  • reduce zgomotele si vibratiile in functionare pentru subansamblul tratat;
  • asigura o reducere a consumului de carburant;
  • protejeaza subansambulul tratat in moduri de operare extreme (functionare fara ulei);
  • asigura un rodaj optim pentru mecanisme noi.
 
2016 Copyright XADO Romania. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu