Revitalizant motor auto | Tratament motor benzina, diesel, gpl - XADO Romania

Cauta in site
Go to content

Main menu:

REVITALIZANTI > MOTOR

REVITALIZANT MOTOR XADO 1 STAGE MAXIMUM AMC TWIN TURBO   PRET: 595 Lei
XADO 1 STAGE MAXIMUM AMC TWIN TURBO
XADO 1 STAGE MAXIMUM Atomic Metal Conditioner TWIN TURBO este un tratament de motor al autoturismelor inovativ cu 4 componente, de generatie noua, care combina avantajele conditionatorilor de metal cu doua componente, a revitalizantului de generatia a treia si a Revitalizantului Complex Adaptiv (RCA). Produsul a fost dezvoltat pentru motoare de autoturisme, dar se poate folosi in orice alt tip autovehicul si/sau echipament cu 3 - 10 litri de ulei in sistemul de ungere al motorului.

REVITALIZANT MOTOR XADO 1 STAGE MAXIMUM AMC SUV   PRET: 325 Lei
tratament motor XADO 1 STAGE MAXIMUM AMC SUV
Revitalizantul pentru motoare XADO 1 STAGE MAXIMUM Atomic Metal Conditioner SUV este un tratament pentru motoere auto inovativ de generatie noua, care combina avantajele conditionatorilor de metal cu doua componente si revitalizantului de generatia a treia. Produsul este destinat in special autoturismelor de teren, precum si autovehiculelor cu pana la 10 litri de ulei in sistemul de ungere al motorului
REVITALIZANT MOTOR XADO 1 STAGE MAXIMUM AMC   PRET: 255 Lei
tratament motor XADO 1 STAGE MAXIMUM AMC
XADO 1 STAGE MAXIMUM Atomic Metal Conditioner este un tratament pentru motor revolutionar cu trei componente active, care actioneaza simultan pentru reconstructia metalului, reducerea frecarilor si lubrifierea pieselor motorului. Asigura alunecare suplimentara intre piesele motorului, formeaza o acoperire metalo-ceramica a suprafetelor de frecare metalice, concomitent reconstruind suprafetele de lucru si compensand uzura pieselor.
REVITALIZANT MOTOR XADO EX 120 PENTRU MOTOARE DIESEL   PRET: 99 Lei
revitalizant motor diesel XADO EX 120
Revitalizantul cu Extrema Actiune 120 restaureaza si protejeaza impotriva uzurii piesele cu frecare din grupul cilindru-piston, arbore cotit si mecanismului de actionare a supapelor. Reduce considerabil consumul de carburant (pana la 30% la ralanti). Creste presiunea uleiului in sistemul de ungere pana la valoarea nominala. Uniformizeaza si creste compresia cilindrilor. Creste puterea motorului si imbunatateste acceleratia. Creste durata de viata a pieselor de 2 – 4 ori. Reduce zgomotul si vibratiile de pana la 10 ori. Protejeaza motorul de consecintele negative ale pornirii la rece.
REVITALIZANT MOTOR XADO EX 120 PENTRU MOTOARE CU BENZINA SI GPL   PRET: 99 Lei
revitalizant XADO EX 120 pentru MOTOARE CU BENZINA sau GPL
Revitalizantul cu Extrema Actiune 120 (EX120 - Extreme Action 120%) este destinat restaurarii, repararii si protectiei impotriva uzurii a tuturor motoarelor cu benzina si GPL, inclusiv a celor de putere mare si turbo-supraalimentate. EX 120 formeaza o acoperire metalo-ceramica pe suprafetele de frictiune ale pieselor metalice in contact (toate piesele dintr-un motor tratat cu EX 120 sunt restaurate la geometria originala). Ca rezultat, motorul revitalizat exceleaza comparat cu unul nou, prin proprietati operationale superioare si garanteaza o durata de viata fiabila de 2 – 4 ori mai mare.
REVITALIZANT MOTOR XADO 1 STAGE MAX AMC NEW CAR   PRET: 155 Lei
tratament motor XADO 1 STAGE MAX AMC NEW CAR
XADO 1 STAGE MAXIMUM Atomic Metal Conditioner NEW CAR pentru motoare cu pana la 20.000 km parcursi, asigura o ajustare locala functionala optima a pieselor metalice aflate in contact pe durata rodajului, precum si o protectie maxima impotriva uzurii. Este un produs inovativ de ultima generatie, cu 3 componente active, care combina avantajele conditionatorilor de metal ce actioneaza in 2 faze si a revitalizantului XADO din a treia generatie.
 
2016 Copyright XADO Romania. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu