Revitalizant motor auto | Tratament motor benzina, diesel, gpl - XADO Romania

Cauta in site
Go to content

Main menu:

REVITALIZANTI > MOTOR

REVITALIZANT MOTOR XADO 1 STAGE MAXIMUM AMC TWIN TURBO   PRET: 495 Lei
XADO 1 STAGE MAXIMUM AMC TWIN TURBO
XADO 1 STAGE MAXIMUM Atomic Metal Conditioner TWIN TURBO este un tratament de motor al autoturismelor inovativ cu 4 componente, de generatie noua, care combina avantajele conditionatorilor de metal cu doua componente, a revitalizantului de generatia a treia si a Revitalizantului Complex Adaptiv (RCA). Produsul a fost dezvoltat pentru motoare de autoturisme, dar se poate folosi in orice alt tip autovehicul si/sau echipament cu 3 - 10 litri de ulei in sistemul de ungere al motorului.

REVITALIZANT MOTOR XADO 1 STAGE MAXIMUM AMC SUV   PRET: 290 Lei
tratament motor XADO 1 STAGE MAXIMUM AMC SUV
Revitalizantul pentru motoare XADO 1 STAGE MAXIMUM Atomic Metal Conditioner SUV este un tratament pentru motoere auto inovativ de generatie noua, care combina avantajele conditionatorilor de metal cu doua componente si revitalizantului de generatia a treia. Produsul este destinat in special autoturismelor de teren, precum si autovehiculelor cu pana la 10 litri de ulei in sistemul de ungere al motorului
REVITALIZANT MOTOR XADO 1 STAGE MAXIMUM AMC   PRET: 235 Lei
tratament motor XADO 1 STAGE MAXIMUM AMC
XADO 1 STAGE MAXIMUM Atomic Metal Conditioner este un tratament pentru motor revolutionar cu trei componente active, care actioneaza simultan pentru reconstructia metalului, reducerea frecarilor si lubrifierea pieselor motorului. Asigura alunecare suplimentara intre piesele motorului, formeaza o acoperire metalo-ceramica a suprafetelor de frecare metalice, concomitent reconstruind suprafetele de lucru si compensand uzura pieselor.
REVITALIZANT MOTOR XADO 1 STAGE   PRET: 145 Lei
revitalizant motor auto XADO 1 STAGE
XADO 1 STAGE - Revitalizant pentru motoare ce are o formula avansata bazata pe tehnologia de activare a nanoparticulelor si creaza noi oportunitati pentru protectia si restaurarea pieselor metalice in miscare ale motoarelor cu ardere interna, produsul fiind din gama celei de-a treia generatii de Revitalizanti XADO. Cercetari extinse in domeniul tribologiei si aplicatiilor revitalizantilor XADO au condus la crearea unui produs cu dimensiuni optime si concentratie exacta de nanoparticule active pentru tratarea completa a unui motor.
REVITALIZANT MOTOR XADO EX 120 PENTRU MOTOARE CU BENZINA SI GPL   PRET: 68 Lei
revitalizant XADO EX 120 pentru MOTOARE CU BENZINA sau GPL
Revitalizantul cu Extrema Actiune 120 (EX120 - Extreme Action 120%) este destinat restaurarii, repararii si protectiei impotriva uzurii a tuturor motoarelor cu benzina si GPL, inclusiv a celor de putere mare si turbo-supraalimentate. EX 120 formeaza o acoperire metalo-ceramica pe suprafetele de frictiune ale pieselor metalice in contact (toate piesele dintr-un motor tratat cu EX 120 sunt restaurate la geometria originala). Ca rezultat, motorul revitalizat exceleaza comparat cu unul nou, prin proprietati operationale superioare si garanteaza o durata de viata fiabila de 2 – 4 ori mai mare.
REVITALIZANT MOTOR XADO EX 120 PENTRU MOTOARE DIESEL   PRET: 68 Lei
revitalizant motor diesel XADO EX 120
Revitalizantul cu Extrema Actiune 120 restaureaza si protejeaza impotriva uzurii piesele cu frecare din grupul cilindru-piston, arbore cotit si mecanismului de actionare a supapelor. Reduce considerabil consumul de carburant (pana la 30% la ralanti). Creste presiunea uleiului in sistemul de ungere pana la valoarea nominala. Uniformizeaza si creste compresia cilindrilor. Creste puterea motorului si imbunatateste acceleratia. Creste durata de viata a pieselor de 2 – 4 ori. Reduce zgomotul si vibratiile de pana la 10 ori. Protejeaza motorul de consecintele negative ale pornirii la rece.
REVITALIZANT MOTOR XADO PENTRU MOTOARE BENZINA   PRET: N/A Lei
tratament motor Xado gel sau spray
Revitalizantul XADO sub forma de gel sau spray remediaza si protejeaza mecanismele fara a necesita demontarea. XADO este compatibil cu orice tip de ulei sau combustibil, nu reactioneaza cu acestea si nu le schimba vascozitatea. In procesul revitalizarii, pe suprafetele de contact ale pieselor metalice aflate in miscare se va depune un strat metaloceramic. Astfel contactul conventional metal - metal este inlocuit de un contact metaloceramic - metaloceramic, foarte dur, care practic anuleaza uzura.
REVITALIZANT MOTOR XADO PENTRU MOTOARE DIESEL   PRET: 45 Lei
tratament motor diesel Xado gel
Revitalizantul XADO sub forma de gel pentru motoare diesel este eficient in prezenta oricarui aditiv, tratament, remetalizant etc., indiferent de ordinea in care sunt folositi. Stratul protector metaloceramic se formeaza pe orice mecanism aflat in miscare, cu contact metal - metal; cu toate acestea, daca mecanismul este uzat peste tolerantele admise, piesele defecte trebuiesc inlocuite. Tratamentul dureaza aproximativ 1.600 km, pana la finalizare.
REVITALIZANT MOTOR XADO 1 STAGE MAX AMC NEW CAR   PRET: 135 Lei
tratament motor XADO 1 STAGE MAX AMC NEW CAR
XADO 1 STAGE MAXIMUM Atomic Metal Conditioner NEW CAR pentru motoare cu pana la 20.000 km parcursi, asigura o ajustare locala functionala optima a pieselor metalice aflate in contact pe durata rodajului, precum si o protectie maxima impotriva uzurii. Este un produs inovativ de ultima generatie, cu 3 componente active, care combina avantajele conditionatorilor de metal ce actioneaza in 2 faze si a revitalizantului XADO din a treia generatie.
 
2016 Copyright XADO Romania. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu