Revitalizant motor nou xado 1 stage max amc new car - XADO Romania

Cauta in site
Go to content

Main menu:

REVITALIZANTI
REVITALIZANT MOTOR XADO 1 STAGE MAX AMC NEW CAR
PRET: 155 Lei / 225 ml     CUMPARA ACUM
XADO XADO 1 STAGE MAX AMC NEW CAR - pentru motoare cu pana la 20.000 km parcursi. Tratamentul revitalizant pentru masini noi asigura o ajustare locala functionala optima a pieselor metalice aflate in contact pe durata rodajului, precum si o protectie maxima impotriva uzurii. Este un produs inovativ de ultima generatie, cu 3 componente active, care combina avantajele conditionatorilor de metal ce actioneaza in 2 faze si a revitalizantului XADO din a treia generatie:

NOI BENEFICII:
 • 2D agent de alunecare  – asigura alunecare suplimentara intre piesele motorului;
 • revitalizant 1 STAGE – formeaza o acoperire metalo-ceramica a suprafetelor de frecare metalice, concomitent reconstruind suprafetele de lucru si compensand uzura pieselor;
 • conditionator pentru metal – intareste filmul lubrifiant, interactionand excelent cu revitalizantul.

Produsul este dezvoltat pentru aplicatii in special la motoare de autoturism Diesel, cu benzina sau GPL, cu un rulaj de pana la 20.000 km.
XADO 1 STAGE MAXIMUM Atomic Metal Conditioner NEW CAR are un Factor Revitalizant de RF 100 pentru 100% ingredient activ – Revitalizant XADO – necesar pentru un ciclu complet de revitalizare si va asigura protectia impotriva uzurii motorului dumneavoastra pentru un parcurs de pana la 100.000 km.
Nano-tehnologiile inovative patentate de XADO sunt rezultatul a 20 de ani de cercetare si dezvoltare continua.

ATENTIE:
La efectuarea tratamentului nu depasiti nivelul de ulei indicat de producator! O supradoza substantiala poate duce la cresterea nivelului de ulei mult peste nivelul admis!
AVANTAJE:
 • asigura o ajustare functionala optima, pe durata rodajului, pentru suprafetele de contact ale pieselor metalice cu miscare, din componenta unui motor nou;
 • compenseaza uzura functionala a pieselor acumulata in functionare;
 • creaza un sistem de protectie activa a pieselor impotriva suprasarcinilor si / sau supraincalzirilor;
 • imbunatateste proprietatile de lubrifiere ale uleiului si caracteristicile tribologice ale ansamblurilor motorului;
 • reduce consumul de carburant;
 • creste puterea motorului, pana la valoarea nominala, si imbunatateste capacitatea de accelerare;
 • scade zgomotele si vibratiile functionale ale motorului;
 • creste resursele si durata de viata a motorului;
 • o singura aplicare asigura protectia motorului impotriva uzurii pana la 100.000 km.
MOD DE UTILIZARE:
1. Incalziti motorul la temperatura de lucru si opriti-l; 2. Agitati flaconul timp de 1 minut - continutul trebuie sa fie la o temperatura de peste +25°C in momentul aplicarii; 3. Turnati tot continutul flaconului in motor, prin orificiul de completare cu ulei; 4. Porniti motorul si lasati-l sa functioneze la ralanti timp de 3 - 5 minute, apoi conduceti vehiculul in mod normal.
NOTE:
Ciclul de revitalizare este complet dupa un parcurs de 1.000 - 1.500 km, iar in acest interval NU schimbati uleiul!
Produsul este compatibil cu orice tip de ulei de motor. Pentru protectia maxima a motorului dumneavoastra va recomandam sa utilizati uleiuri de motor din gama XADO Atomic Oil.
Pentru a asigura permanent un nivel maxim de protectie impotriva uzurii motorului dumneavoastra, va recomandam utilizarea de aditivi de ulei din gama VeryLube sau XADO la efectuarea fiecarui schimb de ulei.
Produsul contine revitalizant XADO sub forma de granule; acestea se vor dizolva complet in uleiul de motor, la atingerea temperaturii de lucru a acestuia.
Produsul NU este destinat utilizarii in motoare cu ardere interna la care cilindrii au tratamente speciale de durificare pentru suprafetele interioare, de tip: ALUSIL, LOKASIL, NIKASIL, GALNIKAL sau similare, deoarece in aceste cazuri nu exista materialul necesar formarii unui strat metalo-ceramic stabil.
DOZAJ:
1 flacon de XADO 1 STAGE MAXIMUM Atomic Metal Conditioner NEW CAR (225 ml) pentru 3 - 5 litri de ulei; 2 flacoane pentru 5 – 10 litri de ulei; s.a.m.d.
Supradozaj: Teste specifice au aratat ca o crestere a concentratiei de tratament in uleiul de motor nu a dus la o crestere substantiala a eficientei tratamentului, deasemenea nu s-a observat nici o scadere semnificativa a eficacitatii revitalizarii.
 
2016 Copyright XADO Romania. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu