Ulei pentru arme Gun Oil cu aplicatie universala - XADO Romania

Cauta in site
Go to content

Main menu:

PENTRU ARME
UNIVERSAL GUN OIL - ULEI PENTRU ARME, CU APLICATIE UNIVERSALA
PRET: 30 Lei / 320 ml      CUMPARA ACUM
UNIVERSAL GUN OIL este un produs destinat curatarii, lubrifierii si protectiei impotriva coroziunii a pieselor armelor de orice calibru, cu tevi ghintuite sau lise. Acest ulei pentru armament curata usor si eficient calamina, depunerile de carbon, oxizii de Cu si Pb si orice alti contaminanti. Are proprietati de penetrare foarte bune, ajungand rapid la toate piesele din mecanismele armelor si asigurandu-le imediat o lubrifiere optima. Produsul este perfect compatibil cu brunajul armelor, piesele din plastic si/sau din lemn din componenta armamentului.
Ulei pentru arme cu aplicatie universala Gun Oil
MOD DE UTILIZARE:
  1. Agitati bine spray-ul.
  2. Pulverizati o cantitate suficienta de produs pe toate partile si piesele componente ale armei de urmeaza a fi curatata.
  3. Curatati arma in mod uzual.

AVANTAJE:
  • Dizolva rapid contaminarile din locurile greu accesibile ale mecanismelor armamentului ce trebuie curatat;
  • Dizolva cu usurinta substantele depuse in interiorul tevii si pe mecanismele armelor, ce rezulta in urma tragerilor multiple;
  • Reteta UNIVERSAL GUN OIL contine Revitalizant XADO, nanocomponentul care va asigura o mentinere in conditii optime a ghinturilor si a suprafetei interioare a tevii, in cazul utilizarii regulate.
  • Acest produs este ambalat la spray deoarece practica a aratat ca acest tip de ambalaj este cel mai potrivit pentru produse de ingrijire a armamentului.

NOTE:
Destinatia principala a acestui produs sunt armele cu regim de utilizare intensiv, in special cele folosite in poligoane de tir sau in timpul sezoanelor de vanatoare si necesita curatari dese, fara sa necesite perioade foarte lungi de conservare.
Pentru perioade de conservare mai lungi va recomandam utilizarea unui produs destinat special conservarii armamentului din gama XADO.
 
2016 Copyright XADO Romania. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu