Xado VG100 ulei compresor A/C auto - XADO Romania

Cauta in site
Go to content

Main menu:

FLUIDE TEHNICE > INTERIOR
XADO VG 100 ULEI SINTETIC COMPRESOR AER CONDITIONAT AUTO
PRET: 75 Lei / 500 ml      CUMPARA ACUM
Ulei sintetic pentru compresoare de A/C auto, marca XADO, tip REFRIGERATION OIL VG - 100. Contine revitalizant atomic. Este un ulei special destinat lubrifierii complexe si protectiei impotriva uzurii a pieselor metalice din componenta compresoarelor sistemelor de aer conditionat ale vehiculelor sau de uz casnic. Este formulat pe baza de esteri si un pachet special de aditivi. Poseda abilitati de lubrifiere excelente, aderenta imbunatatita la suprafetele pieselor, stabilitate chimica si hidrolitica. Creste puterea compresoarelor, pana la 100% (de nou), si creste eficienta operationala a acestora, datorita ajustarii locale superacurate a pieselor metalice aflate in angrenari functionale. Mareste capacitatea de refrigerare a sistemelor de aer conditionat cu pana la 5%. Creste durata de viata a compresoarelor de 2 - 3 ori si compenseaza uzura functionala a pieselor metalice din componenta acestora.

NOTA:
  • Pentru rezultate optime in functionarea instalatiei de aer conditionat, va recomandam inlocuirea uleiului si completarea freonului la 1 an, in cazuri exceptionale o data la 2 ani.
  • De asemenea va recomandam inlocuirea filtrului uscator la maximum 5 ani.
Ulei sintetic compresor aer conditionat auto - XADO VG 100
RECOMANDARI:
Produsul este dezvoltat special pentru sistemele de aer conditionat ale autovehiculelor care functioneaza utilizand agentul de refrigerare tip R - 134 A. Se poate utiliza fara restrictii si pentru sisteme de aer conditionat pentru uz casnic si/sau pentru uz industrial care functioneaza cu agenti de refrigerare cu hidrofluorocarbon (HFC).
MOD DE UTILIZARE:
Conform indicatiilor tehnice ale producatorului autovehiculului si/sau echipamentului.

SPECIFICATII:
ISO VG - 100.
 
2016 Copyright XADO Romania. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu