Ulei cutie viteze automata. CVT, ATF III, ATF IV, ATF V - XADO Romania

Cauta in site
Go to content

Main menu:

ULEIURI > TRANSMISIE

ULEI SINTETIC CUTIE AUTOMATA XADO ATF III-IV-V   PRET: 55 Lei / 1 Litru
Ulei sintetic ATF 3-4-5
Ulei sintetic pentru transmisii automate, marca XADO Atomic Oil, tip ATF III / IV / V. Contine revitalizant XADO. Ulei sintetic ultramodern de calitate superioara super-universal, cu utilizare complexa. Destinat transmisiilor automate ale vehiculelor moderne (General Motors, Ford, Mitsubishi, Chrysler, BMW, Toyota, Nissan, etc.). Datorita proprietatilor de frictiune stabile uleiul garanteaza o schimbare a treptelor usoara si lina, functionand ca un ulei nou chiar si dupa un interval prelungit de utilizare. Ulei long-life care poate fi folosit in transmisii automate cu o singura umplere pentru toata durata de viata. Imbunatateste acuratetea functionarii cutiei de viteze si a sistemului hidraulic, asigurand un condus comfortabil.

ULEI SINTETIC CUTIE AUTOMATA XADO ATF VI   PRET: 74 Lei / 1 Litru
Ulei sintetic ATF VI Xado
Ulei sintetic pentru transmisii automate, marca XADO Atomic Oil, tip ATF VI ce contine revitalizant XADO. Un ulei sintetic ultramodern de calitate superioara cu un nivel de performanta nedepasit, cu utilizare complexa, pentru  transmisiile automate ale autovehiculelor moderne. Imbunatateste functionarea ambreiajelor cu frictiune din transmisiile automate, asigurand o schimbare lina a treptelor de viteza. Destinat in special transmisiilor automate cu 6 trepte Hydra-Matic de la General Motors (GM), asigura intervale de schimb de 400.000 km.
ULEI SINTETIC CUTIE AUTOMATA XADO CVT   PRET: 105 Lei / 1 Litru
Ulei sintetic CVT pentru cutii de viteze automate
Ulei sintetic pentru transmisii cu variatie continua a raportului de transmitere, marca XADO Atomic Oil, tip CVT. ce contine revitalizant XADO. Uleiul este destinat in special pentru variatoare, cu curea de transmisie metalica flexibila. Asigura cel mai inalt grad de siguranta in functionare si o durata de viata maxima pentru variatoare. Compenseaza uzura din exploatare a pieselor transmisiei: curele, scripeti, roti dintate, rulmenti, cuplaje, etc.. Poseda proprietati excelente anti-vibratii, nu spumeaza, previne coroziunea, are o buna rezistenta la oxidare si imbatrainre. Dezvoltat special pentru utilizare in cutii de viteze automate cu variatie continua a raportului de transmitere pentru autoturisme (CVT).
ULEI SINTETIC CUTIE AUTOMATA XADO ATF VI+   PRET: 119 Lei / 1 Litru
Ulei sintetic ATF VI+ pentru cutii de viteze automate
Ulei sintetic super universal, ultramodern, de calitate superioara. cu vascozitate redusa, dezvoltat special pentru  transmisiile automate ale autovehiculelor moderne. Protejeaza componentele cutiilor de viteze automate, asigurand o fiabilitate optima si intervale de schimb prelungite. Datorita prezentei revitalizantului XADO sub forma nanocomponenta, compenseaza uzurile existente ale pieselor ansamblurilor transmisiei automate si mentine cutiile de viteze la cel mai inalt nivel tehnic.
 
2016 Copyright XADO Romania. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu