Ulei motor, ulei sintetic auto, ulei semisintetic sau mineral - XADO Romania

Cauta in site
Go to content

Main menu:

ULEIURI > MOTOR

ULEI SINTETIC MOTOR XADO 5W-40 SM-CF   PRET: 55 Lei / 1 Litru
ulei motor 5w40 Xado
Ulei sintetic pentru motor, marca XADO Atomic Oil, tip 5W - 40 SM/CF. Contine revitalizant atomic. XADO Atomic Oil 5W-40 SM/CF este un ulei de motor sintetic ultra-modern de cea mai inalta calitate. Este un produs bazat pe tehnologia mid SAPS (mid level Sulfated Ash, Phosphorous, Sulfur) cu uleiuri speciale sintetice de baza si un pachet de aditivi de ultima generatie, adaptat cerintelor producatorilor auto de top. Ulei tip “Long Life” – poate fi folosit in motoare cu intervale prelungite de schimbare a uleiului.

ULEI SINTETIC MOTOR XADO 5W-30 SM-CF   PRET: 55 Lei / 1 Litru
ulei motor 5w30 Xado
Ulei sintetic pentru motor, marca XADO Atomic Oil, tip 5W - 30 SM/CF. Este un ulei de motor ideal pentru lubrifierea motoarelor solicitate moderne, pe benzina sau diesel, aspirate sau turbo, inclusiv cele cu intercooler si/sau multi-supapa. Folosit in special pentru cerinte premium de poluare redusa, tip Euro 4 (catalizator sau DPF). Ulei tip “Long Life” – poate fi folosit in motoare cu intervale prelungite de schimbare a uleiului.
ULEI SINTETIC MOTOR XADO 5W-30 504-507   PRET: 70 Lei / 1 Litru
ulei motor 5w30 Xado sintetic
Ulei sintetic pentru motor, marca XADO Atomic Oil, tip 5W - 30 504/507. Contine revitalizant atomic. Este un ulei de motor sintetic ultra-modern de cea mai inalta calitate. Ulei sintetic special destinat motoarelor de autoturisme si vehicule de transport usoare produse de grupul Volkswagen – Audi (inclusiv Seat si Skoda).  Se recomanda pentru motoare EURO 4 si 5, extinde durata de utilizare a filtrelor de particule si convertoarelor catalitice. Ulei tip “Long Life” – poate fi folosit in motoare cu intervale prelungite de schimbare a uleiului – pana la 30.000 km pentru motoare cu benzina si pana la 50.000 km pentru motoare diesel.
ULEI SINTETIC MOTOR XADO 5W-30 A5-B5-C1   PRET: 65 Lei / 1 Litru
ulei motor 5W-30 A5 B5 Xado
XADO Atomic Oil 5W-30 A5/B5 este un ulei de motor sintetic ultra-modern de cea mai inalta calitate. Este un produs bazat pe tehnologia Low SAPS (low level Sulfated Ash, Phosphorous, Sulfur) cu uleiuri speciale sintetice de baza si un pachet de aditivi de ultima generatie, adaptat cerintelor producatorilor auto de top.Indeplineste cerintele noii clase de calitate europeana pentru uleiuri de motor ACEA C1. Este un ulei pentru toate sezoanele, pentru motoare de autoturisme Diesel, pe benzina si cu GPL (gaz). Se recomanda pentru motoare EURO 4 si 5, extinde durata de utilizare a filtrelor de particule si convertoarelor catalitice.
ULEI SINTETIC MOTOR XADO 5W-50 SL-CF   PRET: 55 Lei / 1 Litru
ulei motor 5w50 Xado sintetic
XADO Atomic Oil 5W-50 SL/CF este un ulei de motor multigrad sintetic pentru regimuri de operare extreme. Contine si revitalizant atomic. Este produs folosind uleiuri de baza din hidrocarburi complet sintetice – polialfaleofine (PAO) – si are o stabilitate buna in regimuri de incarcari mari. Contine un pachet de top compus din cei mai moderni aditivi. Rezerva de putere si acceleratie sunt intotdeauna la nivel ridicat datorita formulei patentate a revitalizantului atomic XADO. Caracteristicile uleiului XADO Atomic Oil 5W-50 SL/CF depasesc cerintele impuse uleiurilor moderne de motor.
ULEI SINTETIC MOTOR XADO 10W-60 SL-CF   PRET: 77 Lei / 1 Litru
ulei motor 10w60 rally sport Xado
Uleiul sintetic XADO Atomic Oil 10W-60 SL/CF RALLY SPORT este un ulei de motor multigrad destinat pentru regimurile de operare extreme din concursurile auto. Este produs folosind uleiuri de baza din hidrocarburi complet sintetice – polialfaleofine (PAO) – ce contine si revitalizant atomic si are o stabilitate foarte buna in regimuri extreme. Contine un pachet special de aditivi moderni. Puterea, dinamica, viteza si durabilitatea sub incarcari extreme sunt intotdeauna la nivelul maxim posibil datorita formulei patentate a revitalizantului atomic XADO din compozitie.
ULEI SINTETIC MOTOR XADO 0W-30 SL-CF   PRET: 96 Lei / 1 Litru
ulei motor 0w30 Xado
Ulei sintetic pentru motor, marca XADO Atomic Oil, tip 0W - 30 SL/CF, ce contine revitalizant atomic. Este un ulei de motor sintetic de cea mai buna calitate, cu o buna fluiditate. Este produs folosind uleiuri de baza complet sintetice, de cea mai inalta calitate: esteri si polialfaleofine (PAO), precum si un pachet complex de aditivi moderni. Caracteristicile uleiului XADO Atomic Oil 0W-30 SL/CF depasesc cerintele de clasificare americane API (SL/CF) si europene (ACEA A3/B3/C4) precum si cerintele producatorilor de automobile (de ex.: BMW, MB, Porsche, VW, etc.). Permite intervale prelungite de service.
ULEI SINTETIC MOTOR XADO 0W-40 SL-CF   PRET: 105 Lei / 1 Litru
ulei motor 0w40 Xado
Ulei sintetic pentru motor, marca XADO Atomic Oil, tip 0W - 40 SL/CF. Contine revitalizant atomic. Un ulei de motor sintetic de top, cu inalte performante de exploatare. Este produs folosind uleiuri de baza complet sintetice, de cea mai inalta calitate: esteri si polialfaleofine (PAO), precum si cel mai bun pachet de aditivi moderni. Caracteristicile uleiului XADO Atomic Oil 0W-40 SL/CF indeplinesc cele mai stricte conditii de top ale producatorilor de automobile. Puterea si cuplul motor vor fi mentinute la cote maxime pe toata durata de utilizare, datorita revitalizantului atomic XADO inclus in compozitie.
ULEI SINTETIC MOTOR XADO 10W-60 SN-CF LUXURY DRIVE   PRET: 80 Lei / 1 Litru
ulei motor 10w60 SM-CF Xado sintetic
Ulei sintetic pentru motor marca XADO Luxury Drive, tip 10W - 60 SM/CF. Contine revitalizant atomic, este un ulei de motor sintetic multigrad destinat pentru protectia complexa a motoarelor in regimurile de operare extreme din concursurile auto. Datorita concentratiei marite de Revitalizant XADO din compozitie, asigura functionarea optima a oricarui motor pentru o perioada de timp prelungita, imbunatatita fata de starea de nou. Aplicarea de ulei XADO Luxury Drive pentru motoare noi asigura un rodaj optim, fara pierderi de metal din ajustarile functionale, asigurand o stare de functionare ideala pentru intreaga durata de utilizare.
ULEI SINTETIC MOTOR XADO 5W-30 SN-CF LUXURY DRIVE   PRET: 80 Lei / 1 Litru
ulei motor 5w30 SNCF Xado sintetic
Ulei sintetic pentru motor, marca XADO Luxury Drive, tip 5W - 30 SN/CF. Contine revitalizant atomic, este un ulei de motor sintetic ultra-modern de cea mai inalta calitate. Datorita concentratiei marite de Revitalizant XADO din compozitie, asigura functionarea optima a oricarui motor pentru o perioada de timp prelungita, imbunatatita fata de starea de nou. Aplicarea de ulei XADO Luxury Drive pentru motoare noi asigura un rodaj optim, fara pierderi de metal din ajustarile functionale, asigurand o stare de functionare ideala pentru intreaga durata de utilizare.
ULEI SINTETIC MOTOR XADO 5W-40 SN-CF LUXURY DRIVE   PRET: 80 Lei / 1 Litru
ulei motor 5w40 SNCF Xado sintetic
Ulei sintetic pt. motor, marca XADO Luxury Drive, tip 5W-40 SN / CF. Contine revitalizant atomic RF 15%. Este un ulei de motor sintetic ultra-modern de cea mai inalta calitate. Produsul este destinat autovehiculelor moderne cu motoare de puteri litrice mari, inclusiv cele multi-supapa, supraalimentate, cu injectie directa ce carburant si intercooler. Are aplicare universala pentru motoare cu benzina, GPL, si Diesel.
ULEI SINTETIC MOTOR XADO 5W-30 SM-CF LUXURY DRIVE BLACK EDITION   PRET: 390 Lei / 4 Litri
ulei motor 5w30 SMCF black edition Xado sintetic
Ulei sintetic pt. motor, marca XADO Luxury Drive BLACK EDITION, tip 5W-30 SM/CF.  Contine revitalizant atomic RF 33%.  Este un ulei sintetic de motor premium, ultra-modern produs pentru prima data utilizand formula sinergetica AMC.  Acest ulei de inalta clasa contine cel mai bun ulei sintetic de baza, un pachet de aditivi ultra-modern EXPAO, care include si revitalizant XADO 1 STAGE AR, conditionator de metal si agenti de alunecare 2D
ULEI SINTETIC MOTOR XADO 5W-40 SM-CF LUXURY DRIVE BLACK EDITION  PRET: 390 Lei / 4 Litri
ulei motor 5w40 SMCF black edition Xado sintetic
Ulei sintetic pt. motor, marca XADO Luxury Drive BLACK EDITION, tip 5W-40 SM/CF. Contine revitalizant atomic RF 33%. Este un ulei sintetic de motor premium, ultra-modern produs pentru prima data utilizand formula sinergetica AMC. Acest ulei de inalta clasa contine cel mai bun ulei sintetic de baza, un pachet de aditivi ultra-modern EXPAO, care include si revitalizant XADO 1 STAGE AR, conditionator de metal si agenti de alunecare 2D.
ULEI SEMI-SINTETIC MOTOR XADO 10W-40 SL-CI-4   PRET: 45 Lei / 1 Litru
ulei motor 10w40 Xado semi sintetic
XADO Atomic Oil 10W-40 SL/CI-4 este un ulei de motor semisintetic cu inalte performante de exploatare. Este produs din cele mai bune uleiuri obtinute ca rezultat al procesului de sinteza a hidrocracarii si un pachet exclusiv de aditivi. Este cel mai bun ulei semisintetic. Caracteristicile uleiului depasesc semnificativ cerintele de exploatare ale producatorilor auto. Datorita continutului de revitalizant atomic va asigura puterea, elasticitatea si performanta motorului la nivel inalt, pe toata perioada de exploatare a acestuia.
ULEI SINTETIC MOTOR XADO 0W-20 SN / GF-5   PRET: 61 Lei / 1 Litru
ulei motor 0w20SN Xado sintetic
Ulei sintetic pentru motor, marca XADO Atomic Oil, tip 0W - 20 SN. Este un ulei de motor sintetic de generatie noua, care asigura economie de resurse si energie, destinat motoarelor cu benzina ce echipeaza autoturismele moderne. Acest ulei de motor indeplineste cerintele cele mai ridicate pentru motoare cu benzina, atat referitoare la nivelul de performanta (API: SN) cat si la economia de resurse si energie (ILSAC: GF-5).
 
2016 Copyright XADO Romania. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu