Ulei motor motociclete sau barci. Ulei mineral motor barca 2T 4T - XADO Romania

Cauta in site
Go to content

Main menu:

ULEIURI > MOTOR

ULEI SINTETIC MOTOR 4 TIMPI XADO 10W-40 4T MA   PRET: 44 Lei / 1 Litru
ulei motor 10w40 4T MA
XADO Atomic Oil 10W – 40 4T MA Super Sintetic este cel mai bun ulei super sintetic destinat motoarelor moderne in 4 timpi ce echipeaza motociclete, mopede, scutere si/sau ATV-uri, recomandat pentru utilizare universala. Depaseste cerintele speciale pentru motoare de motociclete in 4 timpi (JASO MA). Recomandat pentru utilizare in special in motoarele exploatate in regimuri grele (trafic urban dens, conducere sportiva pe sosea si pe teren accidentat, etc.). Proprietatile detergente asigura o curatire interna optima a motorului.

ULEI SINTETIC MOTOR 4 TIMPI XADO 10W-60 4T MA   PRET: 53 Lei / 1 Litru
ulei sintetic moto 10w60 4T MA
Ulei sintetic pentru motor marca XADO Atomic Oil, tip 10W - 60 4T MA. Contine revitalizant atomic. Este cel mai bun ulei sintetic destinat motoarelor in 4 timpi pentru motociclete si ATV-uri, recomandat in special pentru motoare de puteri si turatii mari ale motocicletelor sport. Datorita formulei speciale de inalta vascozitate creaza un film de ulei rezistent, stabil in regimuri dinamice extreme. Asigura schimbarea lina a treptelor de viteza si functionarea stabila a sistemelor de ambreiaj (pentru motociclete cu sistem de ungere comun). Extrem de eficient pe durata supraincalzirilor de lunga durata a motoarelor ce functioneaza in regim de turatie maxima.
ULEI SINTETIC XADO 2T FC MOTOARE 2 TIMPI MOTOCICLETE   PRET: 35 Lei / 1 Litru
ulei sintetic motor in 2 timpi 2TFC
Ulei sintetic pentru motor marca XADO Atomic Oil, tip 2T FC, ce contine revitalizant atomic. Este cel mai bun ulei sintetic destinat motoarelor moderne in 2 timpi de motociclete si ATV-uri, fiind recomandat pentru utilizare universala, aplicabil in motoare racite cu aer sau cu lichid. Recomandat in special pentru motoarele exploatate in regimuri grele (trafic urban dens, conducere sportiva, etc.). Are aplicatii multiple, pentru motoare cu sisteme de ungere separate sau care functioneaza cu lubrifiantul dizolvat in carburant (in proportie de pana la 1:50)
ULEI MINERAL XADO TC W3 MOTOARE 2 TIMPI BARCI   PRET: 45 Lei / 1 Litru
ulei mineral motor in 2 timpi TC W3 pentru barci
Ulei mineral pentru motoare de barci in 2 timpi, racite cu apa, marca XADO Atomic Oil, tip TC W3. Contine revitalizant atomic. Ulei mineral modern, fara cenusi rezultate in urma arderii, destinat motoarelor utilizate de vehicule acvatice. Este obtinut din uleiuri de baza special rafinate din petrolul extras de pe platforma Marii Nordului, completat cu un pachet special de aditivi si revitalizant XADO.
 
2016 Copyright XADO Romania. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu