Ulei motor vehicule grele, ulei sintetic camion tir - XADO Romania

Cauta in site
Go to content

Main menu:

ULEIURI > MOTOR

ULEI SEMI SINTETIC MOTOR CAMION XADO 10W40 DIESEL TRUCK E4 E7   PRET: 1930 Lei / 60 Litri
ulei motor diesel 10w40 Xado
Ulei semi sintetic pentru motor, XADO Atomic Oil 10W-40 DIESEL TRUCK este un ulei de motor multigrad semisintetic de cea mai buna calitate, destinat motoarelor diesel de camion. Este produs din cele mai bune uleiuri obtinute ca rezultat al procesului de sinteza a hidrocracarii, cu un indice foarte inalt de vascozitate, completate cu un pachet de aditivi activi dezvoltati special pentru motoare diesel folosite sub incarcari mari. Caracteristicile uleiului depasesc cerintele celei mai stricte specificatii europene ACEA E4. Recomandat in special pentru motoare Euro 3.

ULEI SINTETIC MOTOR CAMION XADO 10W40 E4 E6 E7   PRET: 2035 Lei / 60 Litri
ulei motor diesel 10w40 Xado pemtru tir
Ulei sintetic pt. motor, marca XADO Atomic Oil, tip 10W-40 E4 / E6 / E7, care contine revitalizant atomic. Ulei de motor multigrad sintetic de cea mai buna calitate, destinat in special motoarelor diesel moderne de camioane (UHPD), care necesita uleiuri “low SAPS” si echipate cu sisteme de recirculare a gazelor arse (EGR) / filtre de particule (DPF) / reducere selectiva catalitica. Poate fi folosit in motoare de camion EURO III, unde aplicarea uleiurilor cu ACEA E4, Mercedes Benz MB 228.5, MAN M3277, Renault RXD, DAF HP-2 este recomandata.
ULEI SEMI SINTETIC MOTOR CAMION XADO 15W40 SM CJ-4 E7 E9   PRET: 1735 Lei / 60 Litri
Ulei semi sintetic XADO 10w 40 sm cj4 e7 e9
Ulei XADO Atomic Oil 15W - 40 SM / CJ-4 E7 E9 este un ulei de motor multigrad semisintetic de cea mai buna calitate, destinat motoarelor diesel de camion, dar poate fi utilizat si in motoare cu benzina. Indeplineste standardele Europene, Americane si Japoneze pentru motoare diesel cu nivel de emisii EURO IV (V). Destinat motoarelor diesel de camion produse in SUA, inclusiv cele echipate cu sistem de recirculare a gazelor arse (EGR) si/sau filtru de particule (DPF), compatibil cu carburant cu continut de sulf ultra-redus (pana la 0,05%).
ULEI MINERAL UNIVERSAL MOTOR TRACTOR XADO 10W40 STOU   PRET: 1600 Lei / 60 Litri
Ulei mineral XADO 10w 40 pentru motor tractor
Ulei mineral pt. motor, transmisie si echipament hidraulic, marca XADO Atomic Oil, tip 10W 40 STOU - SUPER TRACTOR OIL UNIVERSAL. Contine revitalizant atomic, este un ulei de motor multigrad mineral de cea mai buna calitate, destinat pentru utilizare universala pentru utilajele agricole din categoria SUPER TRACTOR OIL UNIVERSAL. Conserva piesele de frictiune din componenta mecanismelor in conditii optime de operare. Creste fiabilitatea si extinde durata de viata a ansamblurilor echipamentelor.
 
2016 Copyright XADO Romania. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu