Ulei sintetic motor Xado 5w40 SMCF luxury drive black edition - XADO Romania

Cauta in site
Go to content

Main menu:

ULEIURI > MOTOR
ULEI SINTETIC MOTOR XADO 5W-40 SM-CF LUXURY DRIVE BLACK EDITION
PRET: 360 Lei / 4 Litri      CUMPARA ACUM
Ulei sintetic pt. motor, marca XADO Luxury Drive BLACK EDITION, tip 5W-40 SM/CF. Contine revitalizant atomic RF 33%. Este un ulei sintetic de motor premium, ultra-modern produs pentru prima data utilizand formula sinergetica AMC. Acest ulei de inalta clasa contine cel mai bun ulei sintetic de baza, un pachet de aditivi ultra-modern EXPAO, care include si revitalizant XADO 1 STAGE AR, conditionator de metal si agenti de alunecare 2D. Interactiunea tuturor acestor componente au permis crearea unui produs unic ce asigura un nivel de protectie maximum posibil pentru motorul dumneavoastra, compensand totodata uzurile aparute in functionarea curenta a pieselor metalice din motor. EXPAO este un pachet avansat de aditivi sintetici care asigura pastrarea proprietatilor uleiului pe toata durata schimburilor, chiar si in conditii de utilizare extreme. Recomandam acest ulei in mod special pentru utilizare in perioada de rodaj a motoarelor, pentru ajustarea optima a pieselor si protectie ulterioara.
SPECIFICATII: SAE 5W-40, API SM/CF, ACEA C3(12)-A3/B4.
OEM: BMW Longlife-04, GM dexos 2, Renault RN0710/700, MB 229.31, 226.5, VW 502.00/505.01, Ford WSS-M2C917-A, Porsche A40.

RECOMANDARI: Destinat in special pentru motoare cu puteri litrice mari si cerinte crescute pentru gazele de esapament. Eficient pentru motoarele cu sisteme de injectie Common-Rail sau Pumpe-Duse. Mentine in siguranta proprietatile de operare ale motoarelor la efectuarea schimburilor de ulei extinse. Prelungeste durata de viata a convertoarelor catalitice si a filtrelor de particule.
UTILIZARE:
Conform indicatiilor tehnice ale producatorului autovehiculului si / sau echipamentului.
 
2016 Copyright XADO Romania. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu