Ulei sintetic motor Xado 5w40 luxury drive - XADO Romania

Cauta in site
Go to content

Main menu:

ULEIURI > MOTOR
ULEI SINTETIC MOTOR XADO 5W-40 SN-CF LUXURY DRIVE
PRET: 71 Lei / 1 Litru      CUMPARA ACUM
Ulei sintetic pt. motor, marca XADO Luxury Drive, tip 5W-40 SN / CF. Contine revitalizant atomic RF 15%. Este un ulei de motor sintetic ultra-modern de cea mai inalta calitate. Produsul este destinat autovehiculelor moderne cu motoare de puteri litrice mari, inclusiv cele multi-supapa, supraalimentate, cu injectie directa ce carburant si intercooler. Are aplicare universala pentru motoare cu benzina, GPL, si Diesel. Datorita bazei sintetice complexe ajunge rapid la toate punctele de lubrifiere la pornirea la rece, asigurand un film de lubrifiant optim. Stabil in cazul incarcarilor mari ce pot aoare in exploatare. Contribuie la economia de carburant, datorita fluiditatii bune. Asigura o curatare perfecta a sistemului de ungere al motorului.
SPECIFICATII: SAE 5W-40, API SN/SM/CF, ACEA C3 - A3/B4.
OEM: BMW Longlife-04, Ford WSS-M2C917-A, GM dexos 2, Fiat 9.55535-T2/S2/GH2, MB 229.31, 226.5, VW 502.00/505.01, Porsche A40, Renault RN0710/700.

RECOMANDARI: Destinat in special pentru motoare cu puteri litrice mari si cerinte crescute pentru gazele de esapament. Eficient pentru motoarele cu sisteme de injectie Common-Rail sau Pumpe-Duse. Mentine in siguranta proprietatile de operare ale motoarelor la efectuarea schimburilor de ulei extinse. Prelungeste durata de viata a convertoarelor catalitice si a filtrelor de particule.
UTILIZARE:
Conform indicatiilor tehnice ale producatorului autovehiculului si / sau echipamentului.
 
2016 Copyright XADO Romania. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu