Ulei transmisie mecanica, cutie de viteze manuala - diferential - XADO Romania

Cauta in site
Go to content

Main menu:

ULEIURI > TRANSMISIE

ULEI SINTETIC TRANSMISII MECANICE 75W-90 GL 3-4-5   PRET: 76 Lei / 1 Litru
Ulei cutie viteze 75w90
Ulei sintetic pentru transmisii mecanice, marca XADO Atomic Oil, tip 75W - 90 GL 3/4/5 ce contine revitalizant XADO. Este un ulei sintetic ultramodern multigrad, cu utilizare complexa, de calitate superioara pentru  transmisiile mecanice ale autoturismelor si camioanelor (cutii de viteze manuale, cutii de transfer, transmisii finale si diferentiale). Formula acestui ulei de transmisie este bazata pe ulei sintetic de baza cu polialfaleofine cu un index de vascozitate foarte ridicat (I.V. = 195).

ULEI SEMI SINTETIC TRANSMISII MECANICE XADO 75W-80 GL 4   PRET: 84 Lei / 1 Litru
Ulei cutie viteze 75w80 semi sintetic
XADO Atomic Oil 75W - 80 GL 4 este un ulei semi-sintetic de top, multigrad, ce contine revitalizant, pentru subansambluri din componenta transmisiilor mecanice ale autoturismelor si camioanelor (cutii de viteze manuale, cutii de transfer, transmisii finale si diferentiale). Specificatiile acestui produs depasesc cerintele cele mai inalte pentru ulei ale producatorilor europeni si americani de transmisii mecanice pentru autoturisme. Previne aparitia uzurii in orice regim de operare, inclusiv in cele mai extreme moduri (puteri mari transmise la turatii mari si temperaturi ridicate).
ULEI MINERAL TRANSMISII MECANICE XADO 80W-90 GL 3-4-5   PRET: 69 Lei / 1 Litru
Ulei pentru diferential 80w-90 Xado
Ulei mineral pentru transmisii mecanice, marca XADO Atomic Oil, tip 80W - 90 GL 3/4/5. Contine revitalizant XADO. Ulei mineral multigrad superuniversal de calitate superioara, cu utilizare complexa, pentru  transmisiile mecanice ale autoturismelor si camioanelor (cutii de viteze manuale, cutii de transfer, transmisii finale si diferentiale). Este produs pe baza de ulei mineral rafinat, cu un coeficient de vascozitate optim pentru presiuni inalte. Este produs folosind un pachet de ultima generatie de aditivi, cu caracteristici unice - EP (Extrema Presiune). Proprietatile acestui ulei asigura cel mai inalt nivel de protectie pentru angrenajele transmisiilor autoturismelor si camioanelor, fiind eficient in special in cazul angrenajelor hipoide cu incarcari mari si diferentialelor cu alunecare limitata - LSD.
ULEI MINERAL TRANSMISII MECANICE XADO 85W-140 GL 5 LSD   PRET: 78 Lei / 1 Litru
Ulei mineral transmisii mecanice 85w140
XADO Atomic Oil 85W - 140 GL 5 LSD, contine revitalizant, este cel mai bun ulei mineral multigrad pentru transmisii mecanice, cu vascozitate ridicata, destinat transmisiilor cu diferentiale cu alunecare limitata (LSD). Caracteristicile uleiului depasesc cerintele celei mai stricte specificatii europene API GL 5 LS pentru uleiuri destinate transmisiilor mecanice moderne ce includ elemente tip: diferential hipoid cu alunecare limitata. Caracteristicile acestui ulei asigura cel mai inalt nivel de protectie pentru angrenajele principale ale autoturismelor si camioanelor. Asigura o angrenare lina a ambreiajelor conice si cu discuri din componenta diferentialelor mecanice auto-blocante si previne reversul efectului de frictiune (lipire - alunecare).
 
2016 Copyright XADO Romania. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu