Vaselina pentru temperaturi mari - XADO Romania

Cauta in site
Go to content

Main menu:

VASELINE > INDUSTRIE

VASELINA PENTRU TEMPERATURI MARI XADO 250   PRET: 50 Lei / 125 ml
Vaselina pentru temperaturi mari 250°C
VASELINA PT. TEMPERATURI MARI: XADO 250 - contine revitalizant. XADO 250 este o vaselina semi-fluida pentru ansambluri si mecanisme care functioneaza la temperaturi de pana la +250°C.  Datorita revitalizantului XADO, compenseaza uzuri de pana la 30%. Produsul este destinat pentru lubrifierea reductoarelor, rulmentilor inchisi ermetic de la benzi transportoare si mese rulante, rulmentii ansamblurilor cuptoarelor de uscare si cuptoarelor rotative de tratamente termice. Se poate folosi pentru rulmenti sigilati de la masinile automate de injectie si la benzile cuptoarelor de panificatie.

VASELINA PENTRU TEMPERATURI MARI XADO 300   PRET: 118 Lei / 125 ml
Vaselina pentru temperaturi mari 300°C
VASELINA PT. TEMPERATURI MARI: XADO 300 - contine revitalizant. XADO 300 este o vaselina sintetica ce compenseaza uzuri de pana la 30% si creste resursele de exploatare a mecanismelor de 2 - 3 ori. Vaselinele pt. temperaturi inalte XADO sunt destinate repararii, restaurarii si protectiei impotriva uzurii a mecanismelor din componenta echipamentelor industriale care functioneaza la temperaturi ridicate. Asigura o stabilitate crescuta si are o rezistenta optima in functionarea timp indelungat la temperaturi inalte si factori de mediu agresivi.
VASELINA THERMOLUBE 300   PRET: 85 Lei / 125 ml
Vaselina pentru temperaturi mari Thermolube 300°C
VASELINA VASELINA PT. TEMPERATURI MARI: XADO THERMOLUBE 300. Vaselina produsa pe baza de ulei sintetic, agent de ingrosare anorganic si aditivi speciali. Are o arie larga de utilizare pentru echipamente industriale de orice tip, putand fi utilizata ca vaselina pentru temperaturi mari, precum si vaselina pentru lagare cu alunecare ce functioneaza in medii slab acide si cu umiditate inalta. Are o stabilitate structurala si chimica mare. Inlatura eficient si protejeaza impotriva atacurilor corozive, rezista optim la medii agresive, la actiunea apei rece si calda.
VASELINA THERMOLUBE 1000   PRET: 169 Lei / 125 ml
Vaselina pentru temperaturi mari Thermolube 1000
VASELINA PT. TEMPERATURI MARI: XADO THERMOLUBE 1000. Produsul este o pasta lubrifianta pentru temperaturi inalte de culoare argintie; contine ulei mineral, un complex de lubrifianti solizi si revitalizant atomic XADO. Separa eficient si etanseaza suprafetele de alunecare la temperaturi de functionare de pana la +1.100°C, in medii agresive si umede. Asigura prevenirea arsurilor, sudarii, oxidarii si/sau aparitia de depuneri, pe termen lung, sub influenta temperaturii mari. Nu contine metale, grafit, bisulfura de molibden, bisulfura de tungsten, clorura de cupru.
VASELINA XADO THERMOSPECIAL U   PRET: 185 Lei / 125 ml
Vaselina pentru temperaturi mari Thermospecial U
VASELINA PT. TEMPERATURI MARI: XADO THERMOSPECIAL U. Este o vaselina de pemperaturi mari, dezvoltata pe baza de ulei mineral,  agenti de ingrosare si componente lubrifiante solide. Contine revitalizant atomic XADO si compenseaza uzuri de pana la 30%. Este destinata lubrifierii suprafetelor de frictiune care opereaza in special la viteze mici si sub incarcari mari, si care necesita o lubrifiere “curata”, precum si ca vaselina utilizata pentru rodaj.
 
2016 Copyright XADO Romania. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu