Vaselina pentru turatii mari - XADO Romania

Cauta in site
Go to content

Main menu:

VASELINE > INDUSTRIE

VASELINA PENTRU TURATII MARI XADO 20K - 10% - PROTECTIE   PRET: 51 Lei / 125 ml
Vaselina pentru turatii 20000 ture
VASELINA PENTRU TURATII MARI XADO 20K - DE PROTECTIE. Produsul este creat pe baza de ulei mineral. Contine revitalizant XADO si compenseaza uzuri de pana la 10%. Recomandam utilizarea in mecanisme ce lucreaza la turatii de pana la 20.000 rpm. Folosita in mod regulat creste durata de viata a rulmentilor de 3 - 4 ori, datorita revitalizantului XADO. Are aderenta sporita la suprafetele de lucru si proprietati anticorozive. Reduce zgomotele si vibratiile functionale. Reduce semnificativ pierderile prin frecare si protejeaza activ piesele impotriva uzurii.

VASELINA PENTRU TURATII MARI XADO 20K - 50% - REMEDIERE   PRET: 69 Lei / 125 ml
Vaselina pentru turatii 20000 ture XADO
VASELINA PT. TURATII MARI XADO 20K - DE REMEDIERE. Produsul este creat pe baza de ulei mineral. Contine revitalizant XADO. Vaselinea XADO 20K DE REMEDIERE este recomandata a se folosi la ansambluri si mecanisme cu uzuri intre 10 si 50% si care au turatii de functionare de pana la 20.000 rpm. Asigura o protectie eficienta impotriva uzurii prin abraziune si coroziune. Asigura o protectie sigura si indelungata a mecanismelor de turatie. Creste precizia functionala a rulmentilor. Poate fi utilizata la temperaturi ridicate, cu efect prelungit, pentru mecanisme ce opereaza la temperaturi de pana la 140°C.
VASELINA PENTRU TURATII MARI XADO 60K - 30% - PROTECTIE   PRET: 135 Lei / 125 ml
Vaselina turatii mari XADO Protective 60k
VASELINA PT. TURATII MARI XADO 60K - DE PROTECTIE. Este o vaselina sintetica, contine revitalizant XADO, compenseaza uzuri de pana la 30% si este produsa pe baza de agenti de ingrosare policarbamidici. Dezvoltata special pentru utilizarea in ansambluri si mecanisme noi sau cu uzura redusa, cu turatii de functionare pana la 60.000 rpm. Recomandata ca vaselina de ungere unica pentru toata durata de viata a rulmentilor turbinelor de mare viteza (de la masini de debitat cu laser, turbosuflante, scule electrice sau pneumatice de turatii mari, etc.).
 
2016 Copyright XADO Romania. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu