Vaselina pentru ungere centralizata - XADO Romania

Cauta in site
Go to content

Main menu:

VASELINE > RULMENTI
VASELINA UNGERE CENTRALIZATA EP 00 - 000
PRET: 62 Lei / 1 Kg      CUMPARA ACUM
VASELINA SEMI-FLUIDA PENTRU SISTEME DE UNGERE CENTRALIZATA XADO EP 00 / 000. Este o vaselina semi-fluida de inalta calitate, cu utilizare multipla, pentru sistemele de ungere centralizata ale echipamentelor de pe autovehicule si din industrie. Vaselina XADO EP 00 / 000 este produsa folosind ca agent de ingrosare litiul si ulei mineral de baza, inalt purificat, aditivata cu componenti anti-uzura si presiuni extreme (Extreme Pressure). Vaselina are in compozitie un complex de aditivi anti-oxidanti si inhibitori de coroziune. Pentru a asigura functionarea anti-uzura a pieselor mecanice in contact, vaselina XADO EP 00 / 000 contine revitalizant atomic XADO.
Vaselina xado
APLICATII:
Vaselina este folosita pentru sistemele ungere centralizata a elementelor de suspensie (articulatii cu bucse, angrenaje cu roti dintate, lubrifierea generala a lagarelor si/sau rulmentilor sasiului) la camioane, vehicule off-road, vehicule agricole si pentru inginerie structurala. Se foloseste si pentru reductoare industriale stationare cu roti dintate si/sau melcate, unde vaselina semi-fluida, cu utilizare multipla cu litiu, si consistenta NLGI 00 este recomandata pentru utilizare. Vaselina mentine suprafetele de contact si/sau frictiune ale mecanismelor in conditii de top; pentru restaurari si/sau reparatii semnificative va trebui sa utilizati geluri revitalizante XADO.

SPECIFICATII:
NLGI 00 (ASTM D217),
ISO-L-XCBFB 00 (ISO 6743);
Culoare: galben-maro;
Interval de temperaturi
[ °C ]: -30 ... +110

AVANTAJE:
  • Este vaselina perfecta pentru sistemele de ungere centralizata a lagarelor cu frictiune, rulmentilor, angrenajelor cu roti dintate si articulatiilor cu bucse metalice din componenta echipamentelor mobile.
  • Are o abilitate de penetrare inalta si o pompabilitate usoara, chiar si la temperaturi scazute (pana la -30°C).
  • Datorita proprietatilor vascozitatii uleiului de baza, aditivilor de presiuni extreme si anti-uzura din componenta, vaselina asigura proprietati de lubrifiere foarte bune si garanteaza abilitati inalte de preluare a incarcaturilor mari, in punctele de contact ale rotilor dintate si rulmentilor.
  • Inhibitorii de coroziune de inalta eficienta protejeaza piesele sistemului de ungere impotriva coroziunii, chiar cand apa intra in sistem.
  • Inalta stabilitate oxidanta si mecanica asigura o perioada de serviciu prelungita a vaselinei.
  • Datorita revitalizantului atomic, vaselina va mentine suprafetele de contact in conditii de top; previne zgarierea si coroziunea, reduce zgomotul si vibratiile.
 
2016 Copyright XADO Romania. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu