Vaselina lant motocicleta si bicicleta - XADO Romania

Cauta in site
Go to content

Main menu:

VASELINE > LANT MOTO

VERYLUBE - SPRAY CU VASELINA PENTRU LANT   PRET: 48 Lei / 500 ml
Vaselina lant moto si velo spray Verylube
VERYLUBE - SPRAY PENTRU LUBRIFIEREA LANTURILOR MOTO. Produsul va fi folosit pentru lubrifierea lanturilor moto si velo si protectia acestora impotriva uzurii. Este destinat in special pentru viteze mari si sarcini mari, specifice lanturilor moto. poseda o aderenta inalta, ramane pe lant la viteze periferice mari si poseda proprietati de penetrare foarte bune, lubrifiaza toate suprafetele rolelor, previne tensionarea / intinderea lantului, protejeaza impotriva coroziunii.

MOTTEC - SPRAY CU VASELINA PENTRU LANT   PRET: 29 Lei / 150 ml
Vaselina lant moto si velo spray Mottec
MOTTEC - SPRAY PENTRU LUBRIFIAT LANTURI MOTOCICLETE si BICICLETE. Produsul are ca aplicatie lubrifierea lanturilor moto si/sau velo si protectia acestora impotriva uzurii. Este destinat in special pentru scutere si biciclete. Datorita revitalizantului XADO, protejeaza piesele metalice si compenseaza uzura acumulata. Poseda o aderenta inalta, ramane pe lant o durata mare de timp, are proprietati de penetrare foarte bune, lubrifiaza toate suprafetele rolelor si protejeaza impotriva coroziunii.
MOTTEC PRO ROAD - VASELINA LANT PENTRU ASFALT   PRET: 63 Lei / 200 ml
Vaselina lant moto Mottec pt. asfalt
MOTTEC PRO - SPRAY  GRESAT  LANTURI MOTO PT. ASFALT. Produsul are ca aplicatie lubrifierea lanturilor moto si velo utilizate in regim de asfalt si protectia acestora impotriva sarcinilor si/sau vitezelor mari. Este dezvoltat special pentru lubrifierea si protectia impotriva uzurii. Datorita revitalizantului XADO si complexului de aditivi cu PTFE (politetrafluoretilena) asigura o protectie profesionala complexa impotriva uzurii lanturilor moto / velo.
MOTTEC PRO RALLY - VASELINA LANT PENTRU OFF - ROAD   PRET: 63 Lei / 200 ml
Vaselina lant motociclete Mottec Pro Rally
MOTTEC PRO - SPRAY  GRESAT  LANTURI MOTO PT. OFF - ROAD. Produsul are ca aplicatie lubrifierea lanturilor moto si velo utilizate in regim off-road si protectia acestora impotriva contactului cu apa si noroi. Datorita vascozitatii mari, protejeaza  suprafetele metalice ale pieselor din lanturi de contactul cu noroiul si nisipul, poseda proprietati anticorozive mari si previne formarea ruginii, datorita revitalizantului XADO produsul compenseaza uzura pieselor metalice.
ANY WAY - SPRAY CU VASELINA PENTRU LANTURI DE BICICLETE   PRET: 15 Lei / 150 ml
Vaselina lant ANY WAY
ANY WAY - SPRAY CU VASELINA PENETRANTA SI REVITALIZANT XADO pentru lant biciclete, etc. Lubrifiaza, protejeaza impotrva ruginii si coroziunii. Destinata tuturor tipurilor de mecanisme care necesita efect lubrifiant pe termen lung. Lubrifiaza perfect, formeaza un strat gros de vaselina. Reface mobilitatea pieselor si subansamblelor, penetreaza usor  asamblarile functionale. Are proprieteti anticorozive sporite, asigurand o protectie indelungata a pieselor, chiar in cazul stocarii in aer liber. Protejeaza impotriva umiditatii, prafului si impuritatilor.
 
2016 Copyright XADO Romania. All rights reserved.
Back to content | Back to main menu